1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kleopatra Dreams Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Minna,
Vantaa

+
-
Petarit sänkyihin ja paremmat peitot tai edes pussilakanat peittoihin, peitto oli karhea ja epämukava.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


9 10:stä

Pentti,
Mikkeli

+
Ystävällinen henkilökunta, sijainti ja monipuolinen all inclusive.
-
Hotellihuoneen vuoteissa ei ole petauspatjoja ja hotellin tasoon nähden vuoteiden peitot yllättivät. Peittoina oli karheat päiväpeitteet. Kunnon peitot ne olla pitää. Lähtö aamuna hotellilta bussiin mukaan saadut aamiaisboxit olivat anemiset. Patonki pala, voi ja levitejuusto eikä mitään millä ne olisi edes levittänyt. Kolme mini tomaattia ja pillimehu. Tähän parannusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


8 10:stä

Niina,
Vantaa

+
Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Merinäköala suuresta osasta huoneista.
-
Extra allinclusive ei vastannut luvattua, maksoimme extraa 12€/päivä mutta eipä sillä paljon mitään muuta saanut kuin ilmaiset rantapedit ja ruokailun rannalla. Erikoisdrinkkejä mainostettiin mutta käsitti vain yhden drinkin:sex on the beach, kuka nyt semmosia juo;)

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

Pirkko,
Kotka

+
Siisti ja puhdas huone.
-
Ruoka oli 2 viikon aikana lähes joka päivä samaa broileria tai kalkkunaa. Aurinkotuolit ja niiden patjat tulisi olla puhtaammat niin altaalla kuin rannassa jossa ne vielä maksavat.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

Aulikki,
Kaarina

+
Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu itse hotellilla, mutta rantabaarin tarjoilija olisi saanut olla enemmän ystävällinen. Rantabaari oli tosi ihana ja hyvät aurinkopedit ja laatat, Alanyan paras ranta.
-
Toivoisin nykyaikaisempia peittoja vuoteisiin, viltit tuntui niin vanhanaikaiselta, mutta sen verran vilpoisaa oli yöllä että lämpimiä peittoja tarvitaan. " iltashowt" olivat tosi pettymys , liian kaupallisia eikä laatukaan kovin hääppöistä ollut. Onko aina oltava tämä markkinointiosuus mukana, turistit varmaan kyllästyneitä niihin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

Tiina,
Klaukkala

+
All Inclusive voimassa lähtöön saakka.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

tuija,
kouvola

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta
-
Mitä kuuluu all inclusiven.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

timo,
hämeenlinna

+
Hyvä ruoka ja palvelu pelasi.usein kyllä lämminruoka haaleaa.
-
Lähtöpäivänä huone saisi olla käytettävissä siihen saakka,kun kone lähtee.Nyt jouduimme maksamaan lisähintaa pelkästä 3 tunnista 10e ja se ei kuulosta hyvältä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


8 10:stä

Marja-Leena,
Kangasala

+
hotelli aivan lähellä rantaa ja tarpeeksi lähellä keskustaa, mutta kuitenkin tarpeeksi rauhallisella alueella. Hotellissa ja senlähellä pärjäsi hyvin euroillakin
-
ovien äänieristys oli huono. hotellin oman rannan tuoleista ei pitäisi maksaa erikseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-28


7 10:stä

Teemu,
Siilinjärvi

+
Sijainti
-
Tarjoiltava alkoholi saisi olla vahvempaa

Vahvistettu asiakas: 2019-04-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kleopatra Dreams Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

831 arvostelua
Erinomainen
 
546
Erittäin hyvä
 
210
Hyvä
 
55
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2019

Kirjoittanut Journey10429045080

Hyvä hotelli, eräittäin siisti, henkilökuntaa oli runsaasti ja erittäin ystävällistä. Ranta lähellä.

Kävelymatkan päässä keskustasta. Huoneet siistejä ehkä vähän vanhanaikaisia. Saavuimme aamuyöllä saimme pienen huoneen 2 krs. aivan hissin vierestä, huone oli meluisa ja ahdas vietttää 2 viikkoa, valitimme saimme uuden isomman huoneen. Näkyi myös MTV-3 kanava, olisi voinut katsoa jääkiekkokisoja omasta huoneesta. Ruoka oli hyvää sekä kahvi ja kakkutarjoilut iltapäivällä plussaa samoin allasalueella juomatarjoilut sekä ranta numero 19 ranta-alueen juomatarjoilut, rantapedit olivat maksullisia, mutta se ei taloutta kaada. Hyvä all inclusive. Seuraavalla matkalla käytämme tätä hotellia.

 
13.5.2019

Kirjoittanut matkalla64 Helsinki, Suomi

Leppoisaa lomailua

Saavuimme hotellille yöllä ja saimme varmaankin hotellin pienimmän huoneen, valitin asiasta ja seuraavana päivänä saimme uuden huoneen. Huoneista hienot merinäköalat, sisustus hieman vanhahtava mutta siisti. Korotimme allinclusiven tasoa mutta hyöty ehkä vaatimaton, rantapedit ilmaiset ja ruokailut rantabaarissa. Luvattu Summer breeze-cocktailvalikoima käsitti vain yhtä laatua olevan juoman.

 
3.5.2019

Kirjoittanut TanhuantienU

Aikuiset 60+

Todella hyvä hotelli, erittäin siisti Henkilökunta ystävällistä ja pääosin palvelualtista. Hotellin sijainti on hyvä, lähellä rantaa ja rauhallisella alueella mutta kuitenkin lähellä keskustaa ja hyvien bussiyhteyksien varrella. Ruoka oli monipuolista ja maistuvaa. Miinuksena erikseen maksettavat rantatuolit ja - varjot hotellin rannalla. Ranta oli myös kaikkien käytössä, ei ole hotellin oma ranta. Tallelokeron vuokra ja rantapyyhkeet eivät kuulu huoneen normaali All-Inclusive hintaan. Hotellin tarjoama "ultra All-Inclusive" sisältää myös rantatuolit ja - varjot sekä Tallelokeron , mutta on suhteellisen kallis kahdelta hengeltä ja useammalta viikolta.

 
2.4.2019

Kirjoittanut Aurinkomatkaaja Helsinki, Suomi

Good Hotel!

Hotellilla kaukainen sijainti ydinkeskustaan, sijainti Kleopatra rannan numero 19 kohdalla. Sijainti ei kuitenkaan mielestäni ole ongelma, bussiyhteys keskustaan on aivan vieressä jos ei kävele. Myös ranta vieressä. Siivoojat ystävällisiä, hyvä siivous. Henkilökunnasta suurin osa ystävällistä ja avuliasta. Altaassa vesi siisti, mielestäni riittävän iso allasalue. Huone riittävän kokoinen, tv:ssä näkyi myös Suomen mtv3-kanava, ja netti toimi huoneessakin. Ruuat kypsiä, hyviä. Myös viinit juomakelpoisia. Päivällisaterian jälkeen useasti viikossa oli järjestettyä iloista ilta-ohjelmaa, musiikkia ja tanssiesityksiä. Respa auki 24 h ja läpi vuorokauden työskentelee pääsisäänkäynnin vieressä kadulla hotellin vartija joka luo turvallisuudentuntua. Hyvä hotelli! Hintansa arvoinen!

 
17.10.2018

Kirjoittanut Woman0976 Tampere, Suomi

Keskitason hotelli

Hotellin yleisilme on siisti. Huone ok, parvekkeet pienet. Ruoka syötävää, parempaakin on Turkin all inclusive -hotelleissa saatu. Grillituotteet on vähäisiä, yhtä lihaa kerrallaan ja usein joko kanansiipiä tai kokonaisia kaloja, jotka ei oikein nappaa. Ruokajuoman voi hakea erikseen baaritiskiltä tai ottaa koneesta vettä tai mehua. Sitten ne asiat, jotka tekee tämän keskitason hotelliksi, vaikka toista mainostetaan: - Uima-allas alue on olemattoman pieni hotellin kokoon nähden. Ymmärrän tonttien pienuuden kaupungissa, mutta uima-allas on oikeasti pieni. Toinen allas on vielä pienempi ja katettu. - Pienet palveluongelmat. Esim. kun tiskillä on kahvia itsepalveluna, niin kysyessä maitoa kohautetaan hartioita, eikä sitä jakseta hakea mistään. - Hintaan ei sisälly allaspyyhkeitä, omalla uimarannalla saa maksaa 3 Euroa/tuoli/päivä - Siisteydestäään ja hyvätasoisuudestaan huolimatta hotelli on kovin kotikutoinen ja rajoitettu palveluiltaan verrattuna niihin muihin 4-5 -tähden hotelleihin, joissa olen Turkissa käynyt.