1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kleopatra Dreams Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Taru,
helsinki

+
Hyvät vaihtelevat ruuat viikon aikana, erityisesti salaatit olivat todella hyviä. Plussaa myös hedelmistä ja iltaohjelmasta, jota oli osan viikkoa.
-
Rannan aurinkotuolit voisi sisällyttää all inclusiveen, jottei niitä tarvitsisi joka päivä maksaa erikseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-11


8 10:stä

Sara,
Järvenpää

+
-
Isompi allas alue olisi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-11


8 10:stä

Miia,
Vantaa

+
Hyvä ruoka, hieno merinäköala parvekkeelta, ilmastointi toimi hyvin, viihtyisä ranta ja rantaravintola, mukava allasalue, rauhallinen sijainti, silti lähellä Alanyan keskustaa. Hyvä spa (hamam).
-
Vanhanaikainen melko pieni huone, ei kunnon peittoja, vain yksi avain huoneeseen hankalaa kun seurueessa on useampi henkilö, uima-allas menee liian aikaisin kiinni (klo 17).

Vahvistettu asiakas: 2019-08-04


8 10:stä

Kati,
Lahti

+
Lähellä rantaa. Ruoka oli hyvää.
-
Erilliset vuoteet huoneessa olisi olleet hyvät.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


9 10:stä

Tiina,
Nastola

+
Siisti,rauhallinen,hyvä ruoka ja palvelu.Hotellissa ei tuputeta hamamia tai muita palveluja.Kiva uusi rantabaari.
-
Aurinkotuoleilta pyyhe varaukset pois henkilökunnan puolesta.Ihmiset varaa aamulla tuolit,eivätkä ilmaaannu tuoleille .Pienemmälle allasalueelle myös jonkinlainen juomatarjoilu olis plussaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-14


8 10:stä

,

+
Hyvä ruoka.
-
Allasalue liian pieni hotellin kokoon nähden.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


10 10:stä

Victoria ,
Espoo

+
-
Huoneessa pitää parantaa nettiyhteys!!!

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


4 10:stä

Teemu,
Ahomäki

+
-
Ilmalämpöpumput tiensä päässä kolisee ja paukkuu,kylpuhuone askeettinen

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


9 10:stä

Kalervo,
Helsinki

+
Lähellä rantaa Ravintola toimi hyvin ei ruuhkia Salaattipöytä, jugurtit, kastikkeet, juomat, välipalat Iltaohjelmat
-
Erilliset pyyheet allasalueelle ja rantaan

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


10 10:stä

Dusan,
Oulu

+
Rauhallista ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kleopatra Dreams Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

927 arvostelua
Erinomainen
 
619
Erittäin hyvä
 
221
Hyvä
 
66
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

31.5.2019

Kirjoittanut VaittinenS

Holiday

Hotelli on erinomainen ja hotelli henkilökunta palvelee erittäinhyvin. Guest serivice agent Flora Villaver palveli ja jutteli asiakkaiden kanssa ja oli kokoajan saatavilla. Ruoka oli erinomaista. Huoneet siistit ja puhtaudesta pidettiin hyvää huolta. Sijainti aivan rannalla ja rantaravintola uusittu skandinaaviseen tyyliin. Siellä viihtyy katsellen merta ja nauttien kylmää juomaa. Hotellin manageri ottaa ihanasti huomioon kaikki hotellin vieraat. Tulemme aina uudeelleenjako tähän hotelliin.

 
20.5.2019

Kirjoittanut Journey10429045080

Hyvä hotelli, eräittäin siisti, henkilökuntaa oli runsaasti ja erittäin ystävällistä. Ranta lähellä.

Kävelymatkan päässä keskustasta. Huoneet siistejä ehkä vähän vanhanaikaisia. Saavuimme aamuyöllä saimme pienen huoneen 2 krs. aivan hissin vierestä, huone oli meluisa ja ahdas vietttää 2 viikkoa, valitimme saimme uuden isomman huoneen. Näkyi myös MTV-3 kanava, olisi voinut katsoa jääkiekkokisoja omasta huoneesta. Ruoka oli hyvää sekä kahvi ja kakkutarjoilut iltapäivällä plussaa samoin allasalueella juomatarjoilut sekä ranta numero 19 ranta-alueen juomatarjoilut, rantapedit olivat maksullisia, mutta se ei taloutta kaada. Hyvä all inclusive. Seuraavalla matkalla käytämme tätä hotellia.

 
13.5.2019

Kirjoittanut matkalla64 Helsinki, Suomi

Leppoisaa lomailua

Saavuimme hotellille yöllä ja saimme varmaankin hotellin pienimmän huoneen, valitin asiasta ja seuraavana päivänä saimme uuden huoneen. Huoneista hienot merinäköalat, sisustus hieman vanhahtava mutta siisti. Korotimme allinclusiven tasoa mutta hyöty ehkä vaatimaton, rantapedit ilmaiset ja ruokailut rantabaarissa. Luvattu Summer breeze-cocktailvalikoima käsitti vain yhtä laatua olevan juoman.

 
3.5.2019

Kirjoittanut TanhuantienU

Aikuiset 60+

Todella hyvä hotelli, erittäin siisti Henkilökunta ystävällistä ja pääosin palvelualtista. Hotellin sijainti on hyvä, lähellä rantaa ja rauhallisella alueella mutta kuitenkin lähellä keskustaa ja hyvien bussiyhteyksien varrella. Ruoka oli monipuolista ja maistuvaa. Miinuksena erikseen maksettavat rantatuolit ja - varjot hotellin rannalla. Ranta oli myös kaikkien käytössä, ei ole hotellin oma ranta. Tallelokeron vuokra ja rantapyyhkeet eivät kuulu huoneen normaali All-Inclusive hintaan. Hotellin tarjoama "ultra All-Inclusive" sisältää myös rantatuolit ja - varjot sekä Tallelokeron , mutta on suhteellisen kallis kahdelta hengeltä ja useammalta viikolta.

 
2.4.2019

Kirjoittanut Aurinkomatkaaja Helsinki, Suomi

Good Hotel!

Hotellilla kaukainen sijainti ydinkeskustaan, sijainti Kleopatra rannan numero 19 kohdalla. Sijainti ei kuitenkaan mielestäni ole ongelma, bussiyhteys keskustaan on aivan vieressä jos ei kävele. Myös ranta vieressä. Siivoojat ystävällisiä, hyvä siivous. Henkilökunnasta suurin osa ystävällistä ja avuliasta. Altaassa vesi siisti, mielestäni riittävän iso allasalue. Huone riittävän kokoinen, tv:ssä näkyi myös Suomen mtv3-kanava, ja netti toimi huoneessakin. Ruuat kypsiä, hyviä. Myös viinit juomakelpoisia. Päivällisaterian jälkeen useasti viikossa oli järjestettyä iloista ilta-ohjelmaa, musiikkia ja tanssiesityksiä. Respa auki 24 h ja läpi vuorokauden työskentelee pääsisäänkäynnin vieressä kadulla hotellin vartija joka luo turvallisuudentuntua. Hyvä hotelli! Hintansa arvoinen!