1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kleopatra Dreams Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Mari,
Lohja

+
Siisti hotelli, ranta ihanan lähellä.
-
Ruoka heikkoa, samat ruuat toistuivat päivittäin sekä lounaalla ja päivällisellä. Myös juomien saaminen oli hankalaa, koska ainoastaan yksi baari käytössä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


8 10:stä

,

+
Siisteys
-
huoneet pitäisi saada pitää hotellista lähtöön asti.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


9 10:stä

,

+
Erittäin hyvä aamiain päivällinen ja illalinen
-
Kun retkiämyydään samalla voisi ilmoitta jos ei ole suomen kielistä opsta

Vahvistettu asiakas: 2018-09-02


8 10:stä

Garita,
Kouvola

+
Hieno ja siisti hotelli. Huoneestamme mahtavat näkymät merelle. Hotellin työntekijät mukavia ja huomaavaisia. Hotellissa ruokasalin puolella jopa käsidesi josta monta plussaa lisää. Ruoka hyvää ja todella monipuolista, runsasta sekä hienosti huomioitu eri kansalaisuudet sekä lapset ruokavaihtoehdoissa. Muutamana päivänä matkamme aikana hotellilla järjestetty iltapalan yhteydessä esityksiä. Ehdottomasti loistava hotelli jonne aiomme mennä uudelleen.
-
Patjat ja tyynyt aivan liian kovat sekä peitot surkeita. Altaalla oleskelu piti lopettaa jo klo.17. Olisi ollut mukavampaa uiskennella pitempään. Fi-wi ei toiminut huoneissa ainoastaan aula- alueella kunnes huoneesta kirjautui ulos. MTV3 kanava pätki huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-12


9 10:stä

Maria,
Jyväskylä

+
-Mukava ystävällinen auttavainen henkilökunta :) -Siistit tilat, upeat huoneet -Iltaesiintyjät altailla
-
-Illalla altailla voisi olla menevämpää musiikkia kuin pelkkää diskobiittiä.. -Kun pääallas suljetaan illallisvalmisteluiden vuoksi n. Klo:17, voisiko pienempi allas (hotellirakennuksen toisella puolella) olla auki pidempään esim klo:19 asti. Ehtisi vielä myöhemminkin pulahtamaan :)

Vahvistettu asiakas: 2018-08-12


7 10:stä

Susanna,
Jyväskylä

+
Rannan läheisyys.
-
All Inclusiveen sisältymättömien "lisä-AI-palveluiden" kauppaaminen harmitti - nämä olisi pitänyt olla selvemmin tiedossa etukäteen, etenkin se, että rannalla saikin ilman lisämaksamista vain virvoitusjuomia ja olutta, ei muita alkoholijuomia eikä ruokaa. Henkilökunta vaikutti osittain nyrseältä. Lähtöpäivänä ilman huonetta oleskelu klo 12-21 tukahduttavassa kuumuudessa ei ollut miellyttävä kokemus. Ilmastointi toimi vain huoneissa, yleiset tilat olivat kuumalla kelillä tukahduttavat. Lämpimiä ruokavaihtoehtoja oli tosi vähän (kylmien ruokien pöytä sen sijaan notkui). Ruokajuomat piti erikseen käydä tilaamassa aulabaarista. Paistopisteestä oli jatkuvasti ruoat loppu. Peittojen virkaa toimittaneet 'päiväpeitot' ei miellyttäneet. Allasalueen siivoamisessa turha kiire, vaikka ilmoitettu käyttöaika paljon pidempään.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-22


8 10:stä

Anu,
Lahti

+
Hyvä ruoka, ystävällinen hlökunta, rahanvaihto onnistui hotellilla. Ranta lähellä. Tyynyt (aina) kovat :D
-
9h odotusta ilman huonetta, älytöntä! Koitettiin kyllä saada jatko-aikaa, mutta huoneet oli buukattu täyteen, ei onnistunut... :( Ja se että kotiin lähtiessä linja-autossa ei ollut opasta, kuski ei tiennyt tuon taivaallista, miten ajaa kolmelle muulle hotellille, eräs matkustajista opasti google mapsin avulla kuskia lentokentälle johtavalle tielle saakka, ei hyvä!

Vahvistettu asiakas: 2018-07-22


9 10:stä

Teija,
Rovaniemi

+
hyvä ja mukava henkilökunta!
-
aurinkotuoleja ei saisi varata..ei koko viikkona ehditty pedeille ja näytti että porukat vain varaili pyyhkeillä,eivätkä silti moneen tuntiin tulleet aurinkoon.Uimaaltaan ylätasanteelle pöydät ja tuolit niin voi mennä sinne istuun kun alkaa se kauhea siivous operaatio klo 17 joka ilta ennen päivällistä..häiritsi se "pois ajaminen ulkoa" vaikka aurinko vielä paistoi..muuten hyvä ja siisti!

Vahvistettu asiakas: 2018-07-01


9 10:stä

,

+
Sijainti, henkilökunta, hamam, ruoka, allasalue
-
Iltaohjelmaa viime vuoteen verrattuna vähän, se oli harmillista.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-01


7 10:stä

Kari ,
Vantaa

+
-
Hotellin äänieristys oli aika heikko. Paluu lentokentälle kun oltiin lähdössä pois, kuski sekoili jotain ihan omia, ei osannut muihin hotelleille, mistä piti hakea muita matkustajia. Ei osannut niille ja ihan hukassa oli, missä oltiin. Kyseli useaan otteeseen tietä ja matka kesti 2tuntia ja piti kestää vain n40min.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kleopatra Dreams Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

798 arvostelua
Erinomainen
 
526
Erittäin hyvä
 
198
Hyvä
 
53
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

17.10.2018

Kirjoittanut Woman0976 Tampere, Suomi

Keskitason hotelli

Hotellin yleisilme on siisti. Huone ok, parvekkeet pienet. Ruoka syötävää, parempaakin on Turkin all inclusive -hotelleissa saatu. Grillituotteet on vähäisiä, yhtä lihaa kerrallaan ja usein joko kanansiipiä tai kokonaisia kaloja, jotka ei oikein nappaa. Ruokajuoman voi hakea erikseen baaritiskiltä tai ottaa koneesta vettä tai mehua. Sitten ne asiat, jotka tekee tämän keskitason hotelliksi, vaikka toista mainostetaan: - Uima-allas alue on olemattoman pieni hotellin kokoon nähden. Ymmärrän tonttien pienuuden kaupungissa, mutta uima-allas on oikeasti pieni. Toinen allas on vielä pienempi ja katettu. - Pienet palveluongelmat. Esim. kun tiskillä on kahvia itsepalveluna, niin kysyessä maitoa kohautetaan hartioita, eikä sitä jakseta hakea mistään. - Hintaan ei sisälly allaspyyhkeitä, omalla uimarannalla saa maksaa 3 Euroa/tuoli/päivä - Siisteydestäään ja hyvätasoisuudestaan huolimatta hotelli on kovin kotikutoinen ja rajoitettu palveluiltaan verrattuna niihin muihin 4-5 -tähden hotelleihin, joissa olen Turkissa käynyt.

 
11.8.2018

Kirjoittanut HelmiL35

Kleopatr dreams beach

Hotelli on mukava ja viihtyisä. Hotellihuoneet siistejä ja siivojat mukavia, taitavia. Henkilökunta todella ystävällistä. Allasosastolla on kiva poiketa kesken päivän ja altaat ovat kivat. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja muita nähtävyyksiä.

 
4.8.2018

Kirjoittanut marjoi15

Kleopatra dreams beach

Hyvä palvelu, hyvä sijainti,hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, siistit huoneet Oli kolmas kerta tässä hotellissa ja ehdottomasti tulemme uudestaan. Toivomus olisi että lähtöpäivänä pystyisi oleen huoneessa pitempään. KIITOS😊

 
28.7.2018

Kirjoittanut MinnaT255

Kleopatra Dreams beach

Hotelli on hyvällä paikalla rannan läheisyydessä. Huoneet ja yleiset tilat ovat siistit,ruoka oli hyvää ja tarjoilutilat siistit. Henkilökunta oli melko vakavia,mutta auttavaisia kysyttäessä apua. Allasalue aika pieni.

 
23.7.2018

Kirjoittanut CarolaW166 Kokkola, Suomi

Lomamatka

Kiva hotelli. Isot huoneet. Kylpyamme positiivinen. Tvstä näkyi MTV3. Ruuat hyviä ja tarpeeksi useasti. Ainut negatiivinen oli, että uima-allasta ei saanut käyttää klo 17 jälkeen. Onneksi ranta oli lähellä.