Kokemuksia Havana Apart -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 34 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hotellin sijainti
-
Kovat sängyt patjat , hyvin kulunminen paistinpannu, lisää teekuppia

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


8 10:stä

+
Lyhyt matka rantaan ja keskustaan
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


8 10:stä

+
Hyvä ilmastointi, tilavat huoneet
-
Oleskelutila ja yleinen WC olisi kiva lähtöpäivänä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-01


9 10:stä

+
Hotellin sijainti on erinomainen. Huoneet ovat tilavat ja viihtyisät.
-
Mielestäni hotellissa kaikki oli niin kuin pitikin. Vastasi täysin odotuksia ja osin ylittikin ne.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-18


8 10:stä

+
Ystävällinen ja asiallinen hlökunta
-
Ilmastointilaitteet makuuhuoneisiin!!! Toinen oli makkarissa ja toinen olohuoneessa, toinen makuuhuone häi käyttämättä kuumuuden vuokdi.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-18


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, lyhyt matka kaikkialle.
-
Yö lennolla huoneen luovutus myöhemmin. Suomalaisille tarjottaisiin huoneita muualtakin kuin kissan kakan hajusen katon vierestä. Huoneista ei ole näkyvyyttä mihinkään.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-21


7 10:stä

+
Sijainti. Iso huoneisto eli kolmio. Hyvä ravintola elite alakerrassa. Ystävällinen hlökunta.
-
Huone haisi homeelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


10 10:stä

+
Mukava pieni hotelli.Lähellä rantaa. Siisti. Erittäin avulias ja ystävällinen henkilökunta.
-
Puhuinkin hotellin johtajan kanssa,että koska huoneissa näkyy muita pohjoismaisia tv-kanavia mutta ei suomalaisia, niin sellaisen voisi hankkia. Hän sanoi,että koska tämä on ensimmäinen vuosi kun hotellissa on suomalaisia, he eivät ole vielä ehtineet,mutta tulossa on. Ravintolan puolellahan niitä näkyy.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


4 10:stä

+
Sijanti lähellä rantaa loistava.
-
Huoneemme oli ensimmäisessä asuinkerroksessa, näköala oli ravintolan katolle/katolla oleviin mainostelineisiin. Tämä olisi hyvä tietää huonevarausta tehdessä. Kuvassa on esteetön näköala merelle. Huoneeseen on jossain vaiheessa päässyt kissa, joka jättänyt ilmeisesti pysyvän hajuhaitan (yrityksistä huolimatta hajua ei saatu poistettua).

Vahvistettu asiakas: 2019-04-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Havana Apart -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

14 arvostelua
Erinomainen
 
12
Erittäin hyvä
 
1
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

27.7.2019

Kirjoittanut AnniinaT11

Havana apart Alanya

+ huoneiston koko, isot parvekkeet, ystävällinen henkilökunta, sijainti kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Ilmainen biljardi. Ihan perushotelli. - respassa ollut henkilö ei ymmärtänyt englantia, ilmastointia ei pystynyt säätämään vaan se puhalsi täysiä 16 asteista ilmaa, kovat sängyt ja huonot peitot mitkä haisi loppuviikosta pahalle koska niissä ei ollut lakanoita ollenkaan. Huoneiston siivous oli aluksi todella hyvää, loppuviikosta tyhjennettiin vaan roskis ja tuotiin puhtaat pyyhkeet, jolloin likaiset kertyivät lattialle. Suihkussa käynti kasteli koko vessan ja veden lastaus oli hieman haasteellista koska lattiakaivo sijaitsi vessapöntön takana. Ilmastointia ei jostain kumman syystä pystynyt maksamaan kortilla. Vaan se piti maksaa euroilla tai liiroilla. Toista parveketta ei siivottu koko viikkona ja siellä oli kissan kakkaa.. Käytetyltä parvekkeelta oli näkymä alakerran ravintolan mainoksiin, mikä ei sinänsä haitannut koska se loi näkösuojaa parvekkeelle ja ei tarvinnut pelätä että lapset putoavat parvekkeelta.

 
2.4.2019

Kirjoittanut FellowTraveler545672

Good days

We had a very pleasent 5 days stay in havana apart hotel.best location ,best see view and very kind personel specially the house keeper young lady.there is a very good bar and resturant next door to it.good drinks and musics espacially at night time.

 
2.10.2019

Kirjoittanut Sorenmo Helsingør, Frederiksborg, Denmark

Super Beliggenhed

Det er 3 gang vi har boet på hotellet, og var igen godt tilfreds med opholdet. Den 3 værelse lejlighed er fin stor, og vi fik gjort rent og fik nye håndklæder hver dag. Receptionen søde og rare, men kunne godt være lidt bedre til engelsk. Eneste minus var at vores ene aircondition ikke virket, og den blevet ikke i løbet de 14 dage vi var der.

 
23.6.2019

Kirjoittanut ingero748 Tukholma, Ruotsi

Mycket bra läge i centrala Alanya

Ligger mycket bra till nära stranden, det är bara en väg som ligger mellan. Lägenheterna har kylskåp med frysfack, vattenkokare, två spisplattor, balkong, separat sovrum. Lägenheterna med havsutsikt ligger mot gatan där det kan vara ljudnivå till sent. Havana apart ligger ovanpå Elite restaurang, och där är det fullt tryck hela kvällen. Lägenheterna mot baksidan är tystare. Killarna i receptionen är väldigt trevliga och hjälpsamma.

 
25.4.2019

Kirjoittanut nuhyydn

muhteşemmm

biz tesadüfen eşimle oraya geldik oradaki resepsiyon arkadaş o kadar iyi karşıladı ki bir nevi hipnoz olmuş gibi tutuverdik. temizlik desen gerçek ev misali. ailecek kalmak istiyorsanız muhteşem bir yer. alan kalesine yakın aynı zaman da sahil hemen ayaklarınızın altında