Goldcity Holiday Resort

 • Hyvät liikuntamahdollisuudet
 • Paljon tekemistä
 • Maksuton bussi rannalle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Goldcity Holiday Resortin hotellialueelta löytyy kaikki mitä lomalla tarvitaan – ja vähän ekstraa. Miltä kuulostaisi vesipuisto, elokuvasalonki ja ihana spa-osasto? Kattobaari Zodiakissa voit nauttia iltadrinkin ja nauttia upeista näkymistä Alanyaan monelta kantilta.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Maaliskuun aikana varattuihin kesän lomiin saat nyt joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Perhehuone kolmella normaalilla vuoteella 3-5 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä ruoka, kaukana kaupungin hälinästä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1420 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 4 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hyvät urheilumahdollisuudet
Nauti lomasta pienen kylän muotoon rakennetussa hotellissa, jossa käytössäsi on lähes rajattomat urheilumahdollisuudet. Hyvinvarustetun kuntosalin lisäksi voit harrastaa  jalkapalloa, tennistä, lentopalloa, keilailua ja biljardia. Maksuton minigolf. Jalkapallo, tennis, lento- ja koripallo, pöytätennis, keilaus, polkupyörät ja biljardi lisämaksusta.

Useita uima-altaita
Suurella hotellialueella on yhteensä kuusi uima-allasta, joista kolme on lastenaltaita ja yksi kuntouimareille varattu olympiamittainen allas. Päärakennuksen yhteydessä on suuri lastenallas, jossa on vesiliukumäkiä ja trampoliini. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että rannalla. Allasbaari. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan. Vesipuiston 20 liukumäestä 12 on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Suurin liukumäki on avoinna 2 tuntia päivässä, muut 5 tuntia päivässä. Sisäallas, jonka yhteydessä on erillinen lastenallas.

Ravintoloiden maistuvat herkut
Hotellissa on useita ravintoloita. Buffetravintolan lisäksi hotellilta löytyy kolme á la carte -ravintolaa. Illallinen kerran viikossa à la carte-ravintola World Cuisinessa sisältyy hintaan, varaus vaaditaan. Lisäksi kansainvälinen ravintola (lisämaksu). Herkkuvaunu, joka myy hattaraa ja popcornia.

Muita palveluita hotellissa
Päärakennuksessa on maksuton wifi. Maksuton tallelokero huoneissa. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Kampaaja ja lääkäri. Hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4-12 vuotiaille. Sisä- ja ulkoleikkipaikat.

Maksuton bussi rannalle/rannalta (noin 4 km päässä). Lisämaksullinen bussikuljetus Alanyaan 3 kertaa päivässä. Viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia. Päärakennuksen alapuolella erikokoisia huviloita, huviloissa majoittuvat voivat käyttää hotellin palveluita.

Huomaa että hotellialue on suuri, ja kävelymatkat voivat tuntua pitkiltä. Korkeuseroja. Hotellialueella liikennöi bussi useita kertoja päivässä. Noin 3 km Mahmutlarin keskustaan ja 15 km Alanyan keskustaan. Ei liikennettä.

Apollomatkojen lisämaksullinen lentokenttäkuljetus on aina suora meno-paluu kuljetus Goldcity Holiday Resortiin.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00–11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Välipalaa, klo 12.30–14.30.
 • Iltapäivätee/kahvi, klo 16.00–17.00.
 • Illallispöytä, klo 18–20.30. Kerran viikossa illallinen World Cuisine à la carte -ravintolassa pöytävarauksella. Muulloin à la carte -ravintola on lisämaksusta.
 • Yöpalaa, klo 24.00–1.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

Hotellialueella ei oteta vastaan käteistä.

Varaathan jalkapallokentän etukäteen suoraan hotellilta ennen lähtöä.

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.