1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Viihtyisiä deluxe-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minijääkaappi. Kaksi maksutonta pulloa vettä päivässä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakit ja tossut. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: 32-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minijääkaappi. Kaksi maksutonta pulloa vettä päivässä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakit ja tossut. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone, etualalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Raikkaita perhehuoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minijääkaappi. Kaksi pulloa vettä päivässä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakit ja tossut. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 1 lapsi/3-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Viihtyisiä superior-huoneita vain aikuisille (yli 16-vuotiaille). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmasointi ja tallelokero. Minijääkaappi. Kaksi maksutonta pulloa vettä päivässä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakit ja tossut. Parveke rajoitetulla merinäköalalla tai ulkotila, jossa pääsy jaetulle altaalle. Lisäksi superior-huoneissa on jacuzzi parvekkeella tai ulkotilassa. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.