Kokemuksia Gold Island -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 447 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Tiina,
Kuopio

+
Todella iso ja monipuolinen hotellialue, jossa sai kulumaan ihan sujuvasti vaikka koko päivänkin. Aurinkotuoleja kerrankin aina saatavilla, sekä altailla että rannoilla. Kivat vesiliukumäet. Rantapyyhkeiden vaihto toimi hyvin. Jopa Wi-fi toimi yleensä ihmeen hyvin, varsinkin suorakulmaisen rakennuksen lähettyvillä ja siellä sijainneessa Superior-huoneessa. Jacuzzi ja suora pääsy altaaseen oli kivat. Iltaohjelmat olivat parhaita tähän mennessä, erityisesti beach partyt hämmästyttivät todella! Olivat siis aikuiseenkin makuun sopivia. Snack-baarien tarjonta erittäin hyvä; pizzoja, hampurilaisia, salaatteja, dönereitä jne.. All inc. juomia olisi myös saanut yhdestä paikasta kai koko yön, jos vain olisi jaksanut niitä vielä nauttia.. Respan WhatsApp-palvelu oli helppo ja nopea, heti sai hlökunnalta vastauksen ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.
-
Superior-huoneessa ei ollut kylpytakkeja, kuten luvattiin, ja niiden pyytämiseen jälkeenkin ne tuotiin sinne vain yhdeksi vuorokaudeksi ja huonosti pestyinä. Joka päivä ei vaihdettu pyyhkeitä, vaan viikattiin käytetyt pyyhkeet hyllyyn, mitä inhoan yli kaiken...vai käyttääkö muut pariskunnat muka toistensa pyyhkeitä? Myöskään lattiapyyhettä ei ollut joka päivä saatavilla. Siisteys yleisissä tiloissa oli erittäin hyvä, mutta huoneessa sitten ei niinkään. Kylppäri tuoksahti homeelta ja vesi ei tässäkään hotellissa ohjautunut kokonaan viemäriin, niinkuin nyt ei yleensä missään ulkomailla, eli kylppäri märkä. Paikat myös vähän repsotti, jouduttiin mm. kutsumaan heti suihkun korjaaja paikalle, joka kyllä tuli salamannopeasti ja hoiti homman kuntoon. Ruokaa oli runsaasti, mutta parempaakin olemme all inc. hotelleissa saaneet... Ruokien vaihtelevuus olisi saanut olla suurempaa ja mausteitakin pääruokiin joutui lisäämään, eikä "karjalanpaisti"-tyyppiset ylikypsät pataruuat aina maistuneet. Myös drinkkilista kävi turhan tutuksi viikon aikana, ja ei olleet kyllä kovinkaan laadukkaita...lähinnä siis Efes-linjalla. Hotelli myös vähän kaukana kaikesta ja lähialueella paljon vain muita hotelleja, Avsallarin keskustaan pystyi kävelemään, mutta mielestäni kauempana kuin 1km päässä, joten ei jaksanut käydä iltaisin kuin lähibasaarissa. Dolmuskyydit myös aika hikisiä ja hitaita. Enemmän siis ehkä vaikkapa hotellin kuljetuspalveluita?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


9 10:stä

Henna,
Kerava

+
Mahtava sijainti rannalla, tarpeeksi aurinkovuoteita, tilaa. Ystävälliset työntekijät, ei tuputtamista edes myymälöissä, mikä mahtavaa. Hyvin ruokaa aina tarjolla. Hyvät huoneet, pool acces ja poreallas tosi kivat. Hyvä jos hotelli pysyy Apollon valikoimassa!
-
Ehdottomasti parempi siivous! Tuntui että vain roskat vietiin ja pieni moppaus lattialle ja petaaminen. Lakanoita ei vaihdettu kertaakaan, pyyheet kylläkin. Esim. kylppärissä ei putsattu allasta eikä hanaa eikä poreallasta puhdistettu kertaakaan. Toki ihan joka päivä emme halunneet siivoojaa huoneeseen. Huoneen kivilattia oli likainen, se olisi kaivannut lian räjäyttämistä. Tämän tasoisessa hotellissa soisi lattian kiiltävän! Pool acces-huoneeseen ehdottomasti joku muu lattiamateriaali terassin oven eteen kuin laminaatti. Mielellään jättäisi enemmän tippiä viikon päätteeksi jos siivous olisi hyvää. Ilmeisesti tippiä kannattaisi jättääkin joka päivä...

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


10 10:stä

Eija,
RAUMA

+
-
Asiakkaalla voisi olla esim.kaksi erilaista tyynyä josta voisi valita itsellensä sopivan. Koska tyynyt hotellissa olivat kovat ja korkeat. Ei sopineet meille alkuunkaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


8 10:stä

Anniina,
Helsinki

+
Todella hyvä ruoka, rannat ja hyvät altaat. Tarpeeksi aurinkovuoteita.
-
Cocktailit olivat juomakelvottomia. Tarjoilijat sekoittivat viinoja miten sattuu. Pitäydyin oluessa, joka sekin tarjoiltiin pari kertaa likaisesta/ huonosti pestystä mukista.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


9 10:stä

Tamara ,
Lappeenranta

+
Hyvät rannat ja tosi hyvä ruoka. Ilta showt oli mahtavia.
-
Huoneessa oli liian märkä lattia siivouksen jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


9 10:stä

,

+
Kokonaisuus hyvä. Altaat ja meri lähekkäin.
-
Liika huolenpito hotellin henkilökunnan puolelta, onhan kaikki hyvin ym. Jotkut sovitut asiat ja järjestelyt ei toteutuneet.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


8 10:stä

Hanna,
Kaarina

+
Ruoka, palveluvastaava, ala carte ja uima-altaat
-
Kello/lämpötilamittari altaille, lastenklubin piha likainen ja laitteet puolikuntoisia. Keinu meinaa irrota maasta

Vahvistettu asiakas: 2019-09-01


10 10:stä

Katja,
Espoo

+
Meren välitön läheisyys, huomioiva ja avulias henkilökunta, siistit huoneet, jacuzzi loistava lisä omalla parvekkeella. Lisäplussa guest relationin Fatihilille sekä Apollo Mondon puolen ponnaripäiselle pojalle ja nuoremmalle kiharatukkaiselle tytölle erittäin hyvästä ja miellyttävästä palvelusta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-31


7 10:stä

Tiia,
Turku

+
Ystävällinen henkilökunta hyvät juomat pullovesi hyvät jälkiruuat ja hedelmät ranta hyvä siisteys ok iltaohjelma laadukas snackbaari
-
kylpyhuoneiden puuosat pois->haisee home pääruuan vaihtelevuus heikko ilmastoinnin korjaus, oli vain on/off, säätö ei toiminut

Vahvistettu asiakas: 2019-08-31


9 10:stä

Janne,
Vaasa

+
Kokonaisuudessaan Turkki yllätti ensikertalaiset positiivisesti. Hotellin palvelu oli erinomaista ja henkilökohtaista. Hotelliaule laaja ja monipuolinen, useita allas- ja ranta-alueita. Ruoka, erityisesti kasvikset, olivat monipuolisia ja maukkaita.
-
Liharuokiin jäimme kaipaamaan lisää makua.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gold Island -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1308 arvostelua
Erinomainen
 
758
Erittäin hyvä
 
279
Hyvä
 
128
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
78

Viimeisimmät 5 arviota

30.6.2019

Kirjoittanut Yuli0073

Gold Island

Viikon matka Gold Island hotellissa oli mahtava. Cazipasa kentältä kesti tunnin verran ja maksoi 60e. Huone oli siisti ja tilava. Meidän huone oli merennäköalala. Huoneen siivous joka päivä ja siivouksen jälkeen huonessa on koristelua, reilusti pyyhkeitä, suihkusta tulee hyvin vettä. Hotellissa hyvä kuntosali, sauna, höyrysauna ja hamam. Ruoka on monipuolinen, iso valikoima ja runsaasti. Ei jonoja ruokalassa, hyvin vapaita pöytiä. Ystävälliset ja huomavaiset tarjoilijat erityisesti Makhabat ja Aysalkin. Ystävällinen henkilökunta koko hotellissa. Joka päivä on hauska ilta ohjelma ja Blue baarissa ulkona tanssit. Piha alue on iso, kaunis ja siisti. 3 oma ranta ja 2 allasta. Rantapyyhkeitä. Suosittelen lämpimästi hotteli pariskunnille sekä lapsiperheille.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Kaz1x Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava ensivierailu Turkkiin!

Hotelli oli loistava, kaikkea mitä toivoimmekin, sekä enemmän! Ruoka oli mahtavaa, huoneet todella tilavia ja hotelli hyvässä kunnossa pidetty sekä siisti. Yövyin täällä yhdeksän yötä äitini kanssa, matka oli syntymäpäivälahja häneltä, upea lahja! Hyvällä paikalla rannan vieressä, ehkä hieman kaukana tutkimiselle, turistikohteisiin ja historiallisten paikkojen katselemiseen. Hotelli tosin tarjoaa päivittäin ilmaisen bussikyydin Alanyaan, ihan kiva. Mitä voisinkaan sanoa henkilökunnasta? He olivat lähes kaikkialla hotellissa hymyileviä ja ystävällisiä, joka teki matkastamme mukavan. Hyvät kylpylä ja uima-altaan alueet, vaikkakin hieman viileitä huhtikuussa. Ei valittamisen aihetta ja haluaisin käydä uudelleenkin!

 
16.9.2019

Kirjoittanut gyldenqhr Svendborg, Tanska

Better Than expected

U can never judge a book only on it's cover, bit surely this was the exception. The service overall was spot on. Really only a couple og minor things bothered us at Our stay, the music at the pools played music with the same beat all day. And a big generator was really noisy, but after the first day you where used to the sound and forgot about it. This was the first trip to turkey for both my boyfriend and i, and definitely not the last, we will be back at this hotel again next year for Our 10 year anniversary.

 
14.9.2019

Kirjoittanut Samantha W

Super hotel, super staff and a place to love!!

This year for the second time, sweet personel and management. Food super, rooms super. Kindness super. The services are great. Gonna miss a lot of people. See you next year ❤️ more then great hotel!!!

 
9.9.2019

Kirjoittanut elenaaaltonen Lappeenranta, Suomi

Everything was great!!

Good service and friendly staff. Food was delicious and so much choice. At breakfast I ate the most delicious omelette in my life. Desserts were really good and delicious! Room cleaning was great. Beautiful beaches. I really recommend this hotel!