Dolphin Family

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Dolphin Family on persoonallinen hotelli Alanyassa. Hotellin omistaa jo vuosia Alanyassa asunut tanskalainen pariskunta. Täällä vietät hauskaa lomaa pohjoismaisessa tunnelmassa nauttien allasalueesta, hotelli-konserteista sekä läheisistä baareista sekä ravintoloista.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 3-5 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksioita 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneeseen toimitettiin joka päivä muutama vesipullo ja kahvit ja teet. Sekä ilmainen wifi ja ilmastointi iso plussa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 21 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dolphin Familyssa viihtyvät kaikenikäiset lomailijat. Altaalla on pieni erillinen lastenosio sekä kaksi vesiliukumäkeä. Allasbaari tarjoilee raikkaita juomia. Sisäallas naapurihotelli Katyassa, joka on vieraiden käytössä. Ranta sijaitsee kivenheiton päässä ja täältä löytyy puuterassi, varjoja ja pieni baari/ravintola, josta voi ostaa juomia ja snacksejä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla, pyyhepalvelu lisämaksusta.

Ravintola Secret Gardenissa on tarjolla aamiaispöytä ja á la carte-illallinen. Hotellissa on myös viihtyisä kahvila Alt om Alanya, jossa on tarjolla yksinkertaisia annoksia, kahvia, kakkua ja jälkiruokia.

Pieni kuntosali yksinkertaisella varustuksella. Kansainvälinen lastenkerho, joka on hotellin ylläpitämä. Leikkipaikka ja vesiliukumäkiä naapurihotelli Katyassa. Lähes joka viikko hotellissa järjestetään konsertteja ja esityksiä. Turkkilainen ilta kerran viikossa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Äänet läheisestä hotellista, baareista ja ravintoloista voidaan kokea häiritsevänä. Kävelyetäisyys Oba Centeriin, Alanyaan noin 3 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Aamiaispöytä tarjolla klo 8.00 - 10.00 À la carte illallinen tarjoillaan klo 18.00 - 20.00

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.