Berliinin matkavinkit

Matkavinkkejä Berliiniin

Täältä löydät parhaat matkavinkkimme Berliiniin! Inspiroidu ja tutustu tähän hurmaavaan kaupunkiin hieman paremmin – autamme sinua löytämään muutamia Berliinin parhaimmista nähtävyyksistä, aktiviteeteista ja tapahtumista.

Kirpputori Berliinissä

Berliinin ostosvinkit

Jos etsit mukavaa kaupunkilomakohdetta hyvillä ostosmahdollisuuksilla, Berliini on loistava vaihtoehto! Täältä löydät suuria ostoskeskuksia kuten KaDeWe ja Galeries Lafayette, sekä pieniä uniikkeja putiikkeja ja markkinoita. Täältä löydät vinkkimme Berliinin parhaisiin ostospaikkoihin!

Lue lisää
Berliinin muuri Saksassa

Berliinin muuri

Berliinin muuri kaatui vuonna 1989, mutta muurista on jäljellä osia vielä tänäkin päivänä. Jos vierailet Berliinissä ensimmäistä kertaa, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa muurin jäännöksiin ja museossa nimeltä Haus am Checkpoint Charlie. Kaupungissa on jopa vaikeaa olla näkemättä jälkiä muurista, joka muodosti modernin Berliinin.

Lue lisää
Joulumarkkinat Berliinin keskustassa

Berliinin joulumarkkinat

Joulun aikaan Berliini on todella maaginen upeine, valaistuine katuineen. Tavallisten nähtävyyksien lisäksi Berliinin joulumarkkinat ovat loistava lisä kaupunkilomaasi. Tällöin koko kaupunki herää eloon, ja suuntaa kohti markkinapaikkaa.

Lue lisää