Kaunis maisema Madeiralla

Madeiran matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme, jos haluat nauttia auringosta, paikallisista herkuista, kauniista nähtävyyksistä ja Madeiran fantastisesta luonnosta. Lue mistä pääset helposti saaren pisimälle mustahiekkaiselle rannalle, Praia Formosalle, ja mikä bussi vie sinut suoraan Kasvitieteelliselle puutarhalle. Tutustu suosikkipaikkoihimme ja nappaa vinkit saaren parhaista aktiviteeteista! 

Varaa matkasi Madeiralle

Vaellusreitti Madeiralla

Aktiivilomailijan Madeira

Madeira on todellinen aktiivilomailijan paratiisi! Pyöräile, vaella, surffaa tai juokse – saarelta löytyy mahdollisuuksia jokaiseen makuun. 

Lue lisää
Vaellusmatkat

Vaellusmatkat Madeiralla

Matka Madeiralle ei ole täydellinen ilman vaellusta upeissa maisemissa. Lue lisää ja tutustu Madeiran vaellusmahdollisuuksiin!

Lue lisää

Pyöräily Madeiralla

Madeira maastopyöräilijän unelmakohde. Jos haluat pyöräillä uusia ja teknisiä polkuja eri päivinä, on Madeira oikea paikka haastaa itsesi.

Lue lisää
Köysirata Madeiralla

Nähtävyyksiä Madeiralla

Madeiran monille maamerkeille yhteistä niiden yhteys kauniiseen ja dramaattiseen luontoon jyrkkien kallioiden ja värikkäiden kukkien kera. 

Lue lisää Madeiran nähtävyyksistä
Madeiran karnevaalit

Madeiran karnevaalit

Tiesitkö että Madeirallakin vietetään karnevaaleja! Karnevaalitunnelmaa verrataan jopa Rio de Janeiroon, joten tätä et halua jättää välistä.

Lue lisää
Herkullinen illallishetki Belmond Reid's Palacessa

Madeiran ruokakulttuuri

Tanskalainen huippukokki Thomas Rode tutustui Madeiran kulinaristiseen puoleen, ja ihastui. Samalla karisivat hänen ennakkoluulonsa saaresta.

Lue lisää
Kiviranta Madeiralla

Madeiran parhaat rannat

Madeiralla on useita upeita uimapaikkoja kivirannoista mustahiekkaisiin laavarantoihin ja kullankeltaisiin hiekkarantoihin. Valinta on sinun! 

Lue lisää
Paikallisia herkkuja Madeiralla

Lautasen täydeltä herkkuja

Madeiralla vietät maukasta lomaa – valitse meren herkkuja tai paikallisia erikoisuuksia. Katso parhaat ravintolavinkit! 

Lue vinkkimme

Viisi syytä valita Madeira

Matkustanko talvella vai keväälla? Ja mikä kohde sopisi minulle? Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Madeirasta.

Lue lisää
Porto Santo

Porto Santo - lyhyen matkan päässä

Porto Santo sijaitsee noin 5 km koilliseen Madeirasta. Saaressa viehättää sen koskemattomuus, rauhallisuus ja kauniit hiekkarannat. Pääset tänne helposti ja nopeasti Funchalista lautalla tai lentokoneella. 

Lue lisää