Kaunis maisema Madeiralla

Madeiran matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme, jos haluat nauttia auringosta, paikallisista herkuista, kauniista nähtävyyksistä ja Madeiran fantastisesta luonnosta. Lue mistä pääset helposti saaren pisimälle mustahiekkaiselle rannalle, Praia Formosalle, ja mikä bussi vie sinut suoraan Kasvitieteelliselle puutarhalle. Tutustu suosikkipaikkoihimme ja nappaa vinkit saaren parhaista aktiviteeteista! 

Varaa matkasi Madeiralle

Vaellusreitti Madeiralla

Aktiivilomailijan Madeira

Madeira on todellinen aktiivilomailijan paratiisi! Pyöräile, vaella, surffaa tai juokse – saarelta löytyy mahdollisuuksia jokaiseen makuun. 

Lue lisää
Vaellusmatkat

Vaellusmatkat Madeiralla

Matka Madeiralle ei ole täydellinen ilman vaellusretkeä upeissa maisemissa kauniin luonnon keskellä. Lue lisää ja tutustu Madeiran vaellusmahdollisuuksiin!

Lue lisää

Pyöräily Madeiralla

Madeira on unelmakohde niille, jotka pitävät maastopyöräilystä upeissa maisemissa. Jos haluat pyöräillä uusia ja teknisiä polkuja eri päivinä, on Madeira oikea paikka haastaa itsesi.

Lue lisää
Köysirata Madeiralla

Nähtävyyksiä Madeiralla

Madeiralla on monia maamerkkejä. Yhteistä näille kaikille on niiden yhteys kauniiseen ja dramaattiseen luontoon jyrkkien kallioiden ja värikkäiden kukkien kera. 

Lue lisää Madeiran nähtävyyksistä
Kaunis kaupunki Madeiralla

Tapahtumia saarella

Madeiralta löytyy jokaiselle jotakin – tutustu suuriin kukkafestivaaleihin, vaella pitkin levadoja kauniissa maisemissa, katso jalkapalloa tai shoppaile värikkäillä markkinoilla.

Madeiran tapahtumakalenteri
Madeiran karnevaalit

Madeiran karnevaalit

27.2-6.3 on aika juhlistaa Madeiran suurinta kansanjuhlaa – karnevaaleja! Karnevaalitunnelmaa verrataan jopa Rio de Janeiroon, joten tätä et halua jättää välistä.

Lue lisää
Herkullinen illallishetki Belmond Reid's Palacessa

Madeiran ruokakulttuuri

Tanskalaisella huippukokki Thomas Rodella oli ennakkoluuloja Madeirasta, ennen kuin hän vieraili saarella ja tutustui saaren kulinaristiseen puoleen...

Lue lisää
Kiviranta Madeiralla

Madeiran parhaat rannat

Madeiralla on useita upeita uimapaikkoja kivirannoista mustahiekkaisiin laavarantoihin ja kullankeltaisiin hiekkarantoihin. Valinta on sinun! 

Lue lisää
Paikallisia herkkuja Madeiralla

Lautasen täydeltä herkkuja

Madeiralla on kaikki mahdollisuudet maukkaaseen lomaan – valitse meren herkkuja tai paikallisia erikoisuuksia. Täältä löydät saaren parhaat ravintolavinkit! 

Lue vinkkimme

Viisi syytä valita Madeira

Talvi- vai kevätmatka ja mikä kohde Madeiralla? Olemme vastanneet yleisiin kysymyksiin Madeirasta. Löydät tiedon myös mitä nähtävyyksistä sinun ei tulisi missään nimessä jättää väliin.

Lue lisää