Madeiran matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme, jos haluat nauttia auringosta, paikallisista herkuista, kauniista nähtävyyksistä ja Madeiran fantastisesta luonnosta. Lue mistä pääset helposti saaren pisimälle mustahiekkaiselle rannalle, Praia Formosalle, ja mikä bussi vie sinut suoraan Kasvitieteelliselle puutarhalle. Tutustu suosikkipaikkoihimme ja nappaa vinkit saaren parhaista aktiviteeteista! 

Varaa matkasi Madeiralle

Aktiivilomailijan Madeira

Madeira on todellinen aktiivilomailijan paratiisi! Pyöräile, vaella, surffaa tai juokse – saarelta löytyy mahdollisuuksia jokaiseen makuun. 

Lue lisää
Kukkafestivaali Madeiralla

Tapahtumia saarella

Madeiralta löytyy jokaiselle jotakin – tutustu suuriin kukkafestivaaleihin, vaella pitkin levadoja, katso jalkapalloa tai shoppaile värikkäillä markkinoilla. Tutustu Madeiran tapahtumakalenteriin.

Tekemistä Madeiralla
Kasvitieteellinen puutarha Madeiralla

Nähtävyyksiä Madeiralla

Madeiralla on monia maamerkkejä. Yhteistä näille kaikille on niiden yhteys kauniiseen ja dramaattiseen luontoon jyrkkien kallioiden ja värikkäiden kukkien kera. 

Lue lisää Madeiran nähtävyyksistä
Herkullinen illallishetki Belmond Reid's Palacessa

Madeiran ruokakulttuuri

Tanskalaisella huippukokki Thomas Rodella oli ennakkoluuloja Madeirasta, ennen kuin hän vieraili saarella ja tutustui saaren kulinaristiseen puoleen...

Lue lisää
Kiviranta Madeiralla

Madeiran parhaat rantapaikat

Madeiralla on useita upeita uimapaikkoja kivirannoista mustahiekkaisiin laavarantoihin ja kullankeltaisiin hiekkarantoihin. Valinta on sinun! 

Lue lisää
Madeiranviiniä

Lautasen täydeltä herkkuja

Madeiralla on kaikki mahdollisuudet maukkaaseen lomaan – valitse meren herkkuja tai paikallisia erikoisuuksia. Täältä löydät saaren parhaat ravintolavinkit! 

Lue vinkkimme