Vila Galé Santa Cruz

  • Lähellä rantaa
  • Oma spa ja kuntosali
  • Maksuton hotellibussi Funchaliin

Vila Galé Santa Cruzissa vietät rentoa ja viihtyisää lomaa vehreässä ympäristössä. Hienolta allasalueelta on kauniit näkymät merelle ja rannalle. Santa Cruzissa vietät aikaa mukavissa kahviloissa ja pienillä kaduilla. Meren äärellä on lisäksi mukava rantakatu.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, sauna
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1357 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vila Galé Santa Cruz sijaitsee vehreässä ympäristössä aivan Santa Cruzin rannalla. Hotellissa viihtyisä allaslue merinäköalalla. erillinen lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellissa on buffetravintola Versátil ja à la carte-ravintola Inevitál sekä kaksi baaria. Hotellissa järjestetään viinimaistelua lisämaksusta. Iltaviihdettä.

Maksuton kuntosali sekä pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Spa, joka on avoinna 9.00-21.00. Täältä löytyy sisäallas, sauna ja höyrysauna. Hierontaa lisämaksusta. Leikkihuone. Maksuton wifi koko hotellialueella. Sisäparkkipaikka lisämaksusta. Savuton hotelli, tupakoinnille on merkitty omat paikat. Lähellä Santo da Serran golfkenttä.

Vila Galé Santa Cruz sijaitsee lähellä kaupungin viihtyisiä katuja ja mukavaa rantapromenadia. Vieraile kauppahallissa, jossa voit ostaa erilaisia hedelmiä ja vihanneksia. Helpoin tapa vierailla Funchalissa on hypätä maksuttomaat hotellibussiin. Funchaliin on noin 19 km.

Ateriat

Puolihoito. Joulun (24/12 ja 25/12) ja uuden vuoden ilalllinen.

Hyvä tietää

Lentoliikenteen äänet saattavat häiritä.