Rocamar Lido Resorts

  • Allasalue kallioilla
  • Kävelymatka viihtyisään Caniço de Baixoon
  • All Inclusive lisämaksusta

Rocamar Lido Resorts sijaitsee mukavalla paikalla kalliolla, rauhallisessa Caniço de Baixon kylässä. Funchal on noin kymmenen kilometrin päässä. Täällä voit pulahtaa merivesialtaaseen hotellin uimatasanteelta, nauttia kauniista panoraamamaisemista hotellin ravintolasta tai treenata salilla. Mikäli haluat lähteä tutustumaan Funchaliin, pääset kaupunkiin kätevästi päivittäin hotellin maksuttomalla bussilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle. Sviitti 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvät sängyt, tarpeeksi tyynyjä, kunnolliset peitot, ilmalämpöpumppu, jääkaappi, puhdas kylpyamme ja yleinen siisteys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 316 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 13 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Rocamar Lido Resorts sijaitsee kauniilla paikalla kalliolla, viihtyisässä Caniço de Baixon kylässä. Täältä löytyy mukavia ravintoloita ja rantakatu. Hotellin allasalue sijaitsee uimatasanteella kalliolla ja täältä löytyy merivesiallas, kaksi makeanvedenallasta sekä uimatikkaat mereen. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellissa on Rocamar -buffetravintola, jossa tarjolla on aamiaista ja illallista. Ravintolassa on suuri terassi, josta on panoraamanäkymät merelle. Rocamar -hotellin vierestä löytyy Lee Hamilton Steak House, jossa on à la carte -lista. Lounas ja snacksit tarjoillaan naapurihotelli Royal Orchidin ravintolassa. Hotellissa on myös kolme baaria, joista kaksi on auki talvella. Elävää musiikkia.

Maksuton wifi koko hotellissa. Ulkoparkkipaikka. Noin 18 km kahdelle eri golfkentälle. Pieni Caniço de Baixon keskusta sijaitsee noin 500 metrin päässä. Caniçosin keskusta sijaitsee noin 2,5 km päässä. Funchaliin on noin 13 km ja hotellin maksuton bussi kulkee tänne arkipäivisin, poislukien pyhäpäivät (varattava etukäteen vastaanotosta).

Rocamar Lido Resorts koostuu kolmesta eri osasta; Cais da Oliviera, Roca Mar ja Royal Orchid. Hotellin vieraat voivat käyttää kaikkia palveluita. Naapurihotelli Royal Orchidissa on esimerkiksi hamam, jacuzzi, sauna ja ulkoallas. Maksuton kuntosali Royal Orchidin puolella. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton biljardi. Sukellusta lisämaksusta.

Ateriat

Kahden hengen huone ja kampanjahuone: Aamiaispöytä. Muihin huonetyyppeihin ei sisälly aterioita. Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta muissa huonetyypeissä paitsi kampanjahuoneesssa. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallisesta tulee lisämaksu. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-11.00. Tarjoillaan hotellin RocaMar -ravintolassa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00. Lounas tarjoillaan naapurihotelli Royal Orchidissa.
  • Kahvia/teetä, kakkua, jäätelöä ja snacksejä, klo 11.00-18.00. Tarjoillaan hotelllin RocaMar-ravintolassa.
  • Illallispöytä, klo 18.00-22.00. Tarjoillaan hotellin RocaMar-ravintolassa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, 11.00-00.00.
  • 50 % alennus à la carte-ravintola Lee Hamiltonissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hyvä tietää

Hotelli veloittaa ekoveron 5 euroa/vierailu yli 18-vuotiailta aikuisilta. Vero maksetaan suoraan hotellille.

Hissi vain osassa rakennuksia. Korkeuseroja ja portaita hotellialueella.

Portaat merelle.