Kokemuksia Orca Praia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 363 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Antti,
Helsinki

+
Huoneemme oli Family-suite, joka oli kahdelle ihmiselle erittäin mukavan kokoinen. Iso parveke oli myös erittäin kiva.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


9 10:stä

Susanne,
Sundby

+
Utsikten över havet.
-
Mjukare sängar. Varm vatten pool

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


7 10:stä

Matti,
Järvenpää

+
Riittävän tilava huone.
-
Ystävällisempi henkilökunta (ei koske kaikkia) Lähinnä ruokasali ja respa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


9 10:stä

Tuula Anneli,
Helsinki

+
Sijainti, näkymät
-
Allasbaari voisi olla auki pidempään

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


7 10:stä

Anna,
Turku

+
Maisemat olivat upeat!
-
Ruoka kaipasi parannusta, etenkin iltojen buffet ja ravintolan a la carte.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


10 10:stä

Aleksandr,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


8 10:stä

Tuula Anneli,
Turku

+
Rauhallinen hotelli, hyvä uima-allas ja mukava allasbaari
-
Huoneistojen jäähdytys

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


7 10:stä

Marja,
Rauma

+
Todella kauniit huoneet ja upea merimaisema.
-
Minijääkaappi tulisi olla käytössä koko majoituksen ajan tai siitä pitäisi edes tiedottaa. Nyt omat suklaat ja juustot oli vain nostettu huoneenlämpöön. Kun illalla tulimme hotellille ja huoneessa oli todella kuuma ( ei minkää laista ilmaistointia) ne olivat pilalla. Infoa hotellin asioista muuten kuin QR-koodilla tai aulan näyttötaululla ( jota emme saaneet edes toimimaan aina). Kuljetukset kaupunkiin toimivat vain arkisin, esim. meidän matkallamme mahdollista vain kahtena päivänä, koska sattui olemaan joulu. Silloinkin virkailija kirjoitti omaan kirjaansa virheellisen ajan, joten emme mahtuneetkaan kuljetukseen. Virheen huomattuaan, hotellin väki oli hyvin tylyä korvaamaan. Lopuksi he antoivat bussirahaa. Eli takseihin kului yli 150,00 euroa. Tämä olisi ollut hyvä tietää hotellia valitessa. Baarin ja vastaanoton henkilökunta oli väliinpitämätöntä ja töykeää, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Aamiaisella ja altaalla palvelu oli oikein hyvää.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


7 10:stä

Juha,
Helsinki

+
Merinäköala, siisteys, palvelu ja bussipysäkin läheisyys.
-
Huoneisiin ilmastointi, parvekkeen auki jättäminen kuumentaa huoneen. Parvekkeela olisi ollut mukava olla jonkinlainen aurinkovarjo/suoja. Kuvaukseen olisi hyvä lisätä myös lyhyt info esimekiksi korkeuserosta uima-altaalle, nyt se on kuitattu, että sinne menee hissi, jonka jälkeen on vielä reilusti matkaa. Tämä huonosti liikkuvia varten. Muu huone remontoitu kivaksi, mutta wc jäänyt vanhalle tasolle. Jääkaapista oli maininta, mutta sehän oli täynnä hotellin omia juomia, jotka maksoivat.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


3 10:stä

Juha,
topeno

+
-
Hotellissa ei ole ilmastointia josta iso miinus ja senkin vois esitteessä mainita.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orca Praia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

545 arvostelua
Erinomainen
 
187
Erittäin hyvä
 
258
Hyvä
 
78
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut LlindaMarianna Kuopio, Suomi

Perustasoa

Ihan kiva hotelli. Näköala isolta parvekkeelta kyllä ihan huippuluokkaa, suoraan Atlantille. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Uima-allas sijaitsee monen monen rappusen päässä ihan rannan tuntumassa, mutta itse otettiin se ihan kuntoilun kannalta. Altaalta pääsee kätevästi myös mereen polskimaan, ja ainakin tammikuussa merivesi olikin lämpimämpää kuin hotellin altaassa. Huone oli siisti, mutta ilmastointia ei ollut. Tosin päivisin ei tullut hirveästi vietettyä aikaa huoneessa, ja illalla huone kyllä viileni kun piti ovea auki ja kuunteli meren pauhua.

 
17.11.2019

Kirjoittanut Tintta-Liisa Helsinki, Suomi

Liian kuuma ja meren pauhu valvotti

Hotelli ei sovi lainkaan huonosti liikkuville. Vaikka me olemme hyväkuntoisia, niin silti laskeutuminen allasalueelle ja varsinkin sieltä takaisin ylös kiipeäminen oli hikinen urakka, jota ei huvittanut tehdä kovin monta kertaa. Myös hotellin vastaanottoon on tieltä jyrkkä rinne. Saimme ensin huoneen, jossa oli ikivanha, tunkkainen ja pölisevä kokolattiamatto. Onneksi ystävällinen virkailija antoi meille heti toisen huoneen, jossa oli laminaattilattia. Vähänkin allergisen kannattaa ehdottomasti pyytää jo varauksen yhteydessä huone ilman kokolattiamattoa. Yllätykseksemme huoneessa ei ollut ilmastointia. Kannattaa huomioida, että vain osassa hotellin huoneita on ilmastointi. Sen puuttuessa joutui pitämään parvekkeen ovea auki, jolloin meren äänet häiritsivät todella pahasti. Luulisi, että aaltojen ääni on miellyttävä, mutta oikeasti tuolla meri pitää aivan uskomatonta pauhua. Parvekkeille pitäisi saada aurinkovarjot tai muu suoja koko päivän porottavaa aurinkoa vastaan. Olisi myös hyvä, että parvekkeilla olisi kuivaustelineet. Hotellin hissejä joutui jonottamaan, koska niitä oli liian vähän ja ne olivat liian pieniä. Huoneemme wc meni yllättäen rikki, mutta se korjattiin todella nopeasti. Muutenkin palvelu oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Aamiainen oli hyvä. Huone oli kaunis ja tilava, ja maisemat parvekkeelta olivat upeat. Kulkuyhteydet Funchaliin olivat erinomaiset ja Camara de Lobosin viehättävä kylä oli kävelymatkan etäisyydellä. Emme voi kuitenkaan suositella tätä hotellia etupäässä sen vuoksi, että kulku allasalueelle oli niin hankala ja ilmastointi puuttui huoneesta kokonaan.

 
25.2.2019

Kirjoittanut Virtanen61

Hotelli Orca Praija, Madeira

Rauhallinen sijainti - ei autoliikenteen ääniä - muutaman km päässä Funchalin keskustasta. Huoneista ja parvekkeelta aivan uskomattoman hienot, esteettömät, suorat näkymät merelle, aurinkoon ja auringon laskuun! Ikkunat lattiasta kattoon. Sijainti aivan rannassa ja ranta osittain hienoa, mustaa hiekkaa, osittain pyöreää kiveä. Merenkäynti oli niin voimakasta, että sinne ei uskaltanut uimaan, mutta oli myös hyvä uima-allas. Hotellin takaa kulkevalla paikallisbussilla helppo kulkea keskustaan. Hotellin edestä kulkee osittain meren päälle rakennettu, usean km mittainen hieno kävelytie. Sitä pitkin on n. 2 km mukava matka Camara de Lobos -kalastajakylään. Hotellin koko henkilökunta hyvin ystävällinen, hyvä aamiainen, siistiä.

 
4.12.2019

Kirjoittanut vicky159 Kalkutta (Kolkata), Intia

Awesome hotel

This was an awesome Hotel with breathtaking view. Big size room neat and clean bathroom and a balcony with awesome view where u can sit entire day and watch the beauty of the island. Only downfall is that it doesn't have air conditioner so if u r travelling in peak summers ther can be some issues otherwise everything is top notch including the breakfast

 
25.11.2019

Kirjoittanut Mike P Essex, Yhdistynyt kuningaskunta

One Of The Best.

Have just returned from a week at Orca Praia and can say, that without doubt , this was one our best holidays ever. The rooms are large and recently renovated to a high standard and are cleaned on a daily basis. Not many restuarants close by, but those that are there are good and resonably priced. One in particular is the Barra Azul on the sea front. Good lunch for two with a bottle of wine(8.50 euros) for less than 25.00 euros. We will certainly be going back to Orca Praia in about six months.