1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Orca Praia

  • Kaunis merinäköala
  • Spa erilaisilla hoidoilla
  • Lähellä rantaa

Orca Praia sijaitsee kallionkielekkeellä ja täältä on henkeäsalpaavat maisemat yli Atlantin. Mikä onkaan ihanampaa, kuin herätä aamulla meren kohinaan ja katsella upeita maisemia omalta parvekkeelta. Allasalueen portista pääset suoraan rantakadulle, mikä vie sinut Lidon alueen kauppoihin ja ravintoloihin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti meren rannalla, hinta-laatutaso kohdallaan, ilmaiset kuljetukset keskustaan sekä hyvä ju...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 526 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Orca Praiassa allasalueelle johtaa muutama porras ja täältä löytyy suolavesiallas ja panoraamanäkymä Atlantille. Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Allasbaari. Buffetravintola ja drinkkibaari. Viihdettä, kuten esityksiä ja elävää musiikkia.

Spa, jacuzzi ja hamam lisämaksusta. Pieni kuntosali muutamilla laitteilla lisämaksusta. Biljardi lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Sukelluskeskus. Joogaa ja pilatesta pyynnöstä (varaus vastaanotosta). Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Kirjasto. Maksuton hotellibussi Funchaliin 4 kertaa päivässä maanantaista perjantaihin. Lidoon on noin 3,5 kilometriä ja Funchalin keskustaan noin 6 kilometriä. Minimarketti sijaitsee noin 3 kilometrin päässä hotellilta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Joulun (24/12) ja uuden vuoden illalliset lisämaksusta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy mäen päälle 50 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse loppumatkan.

Tärkeä tiedote koskien Madeiran lentoja:

Madeiran lennoille ei ole tällä hetkellä mahdollista tilata lisäpalveluita Finnairin kautta järjestelmäuudistuksen vuoksi.