Melia Madeira Mare

  • Hieno spa-osasto
  • Panoramanäkymä merelle

Melia Madeira Maresta on upeat panoramanäkymät merelle. Niin moderneissa kahden hengen huoneissa kuin sviiteissä on tarjolla kaikki mukavuudet mitä voit rentoutumiseen tarvita. Hotellista löytyy myös mukava spa-osasto, missä on tarjolla hierontaa, hydroterapiaa ja paljon muuta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Lähellä keskustaa. Bussit kulkivat läheltä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2299 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli Melia Madeira Mare sijaitsee lähellä rantakatua Funchalissa ja täältä on upeat näkymät Atlantille. Viihtyisällä allasalueella on lämmitetty allas ja erillinen lastenallas sekä jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja snackseja.

Hotellilla on kaksi ravintolaa: Mare Nostrum, joka tarjoaa aterioita buffetista tai listalta (riippuen kuinka monta vierasta hotellilla on), sekä Il Massimo, joka tarjoaa paikallisia annoksia. Täällä on myös Luna Bar. Hotellilla on tarjolla viihdettä ja elävää musiikkia. Biljardia lisämaksusta.

Maksuton kuntosali ja spa-osasto, missä on tarjolla erilaisia hoitoja kuten hydroterapiaa, kelluntaa ja hierontaa lisämaksusta. Täältä löytyy myös hamam, sauna ja kampaamo lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Hotellilta on lyhyt kävelymatka Lidon viihdealueelle. Voit myös tutustua Funchalin viihtyisiin kujiin ja nauttia paikallisia makuja kaupungin monissa ravintoloissa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Hintaan tulee lisämaksu joulun (24/12) ja uuden vuoden illallinen. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään siistiä pukeutumista.

Hyvä tietää

Altaan lämpötila saattaa laskea aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Tärkeä tiedote koskien Madeiran lentoja:

Madeiran lennoille ei ole tällä hetkellä mahdollista tilata lisäpalveluita Finnairin kautta järjestelmäuudistuksen vuoksi.