1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Erilliset vuoteet. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta). Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita makuuhuoneella erillisillä vuoteilla ja yhdistetyllä olohuone/minikeittiöllä. Vuodesohva olohuoneessa. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta), vedenkeitin ja mikro. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio rajoitetulla merinäköalalla

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella, missä on vuodesohva ja minikeittiö yksinkertainen keittiövarustus. Erilliset vuoteet. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta). Vedenkeitin. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta), mikro ja vedenkeitin. Vuodesohva olohuoneessa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa yhdistetty olohuone, minikeittiö ja ruokailuhuone sekä erillinen makuuhuone. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta). Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti rajoitetulla merinäköalalla

Sviittejä yhdistetyllä olohuoneella, minikeittiöllä ja ruokailuhuoneella sekä erillisellä makuuhuoneella. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi (voidaan täydentää minibaariksi pyynnöstä ja lisämaksusta). Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä, joissa erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella. Vedenkeitin ja mikro. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.