Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv. Minijääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 17-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Tilavia superior-huoneita alimmissa kerroksissa. Kaksi erillistä vuodetta, mitkä ovat vierekkäin ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Taulu-tv, puhelin ja minijääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa tv ja puhelin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt /viikko.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Sohva ja tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.