Four Views Oasis

  • Tilavia huoneita merinäköalalla
  • Rauhallinen, rentouttava ilmapiiri

Four Views Oasis sijaitsee hyvällä paikalla Caniço de Baixon kalastajakylässä, kivenheiton päässä rantakadulta. Funchaliin pääset hotellin maksuttomalla bussilla ja tarjolla on lisäksi suuri allas, spa sekä useita ravintoloita. Mikäli etsit rentouttavaa lomaa, on Four Views Oasis erinomainen vaihtoehto.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Superior-huone 2-4 hengelle. Yksiö 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rakennusten kunto, siisteys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1069 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 13 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Four Views Oasis sijaitsee kauniilla paikalla aivan Caniço de Baixon rantabulevardin vierellä. Täällä on merivesiallas ja erillinen lastenallas. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Spa, missä hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas, hamam ja ulkojacuzzi. Rantapyyhkeiden vaihto lisämaksusta.

Ravintola Aquamarinassa on tarjolla aamiais-, lounas- ja illallispöytä. Grilliravintola Atalaiassa on tarjolla annoksia à la carte-listalta, avoinna iltaisin. Allasbaarin lisäksi hotellista löytyy Atlantic -baari sisätiloista päivittäisillä viihde-esityksillä.

Mikäli haluat tutustua Madeiran vedenalaiseen elämään, on tarjolla sukellusta ja snorklausta lisämaksusta. Pieni Caniço de Baixon keskusta sijaitsee kivenheiton päässä. Maksuton hotellibussi Funchaliin, joka kulkee maanantaista lauantaihin 5 krt/päivässä.

Ateriat

Huoneet: Aamiaispöytä. Huoneistot: Ei aterioita. Puolihoito lisämaksusta. Voit ostaa myös täysihoidon sisältäen juoman lisämaksusta. Näin ollen hintaan kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen sekä avoin baari klo 10.00-22.00. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa aterioita jouluna tai uutena vuotena. Hintaan tulee silloin lisämaksu joulun (24/12) ja uuden vuoden illallisesta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

Hyvä tietää

Hotelli veloittaa ekoveron 1 e/yö (max. 5 yötä) yli 18-vuotiailta aikuisilta. Vero maksetaan suoraan hotellille.