1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Four Views Monumental Lido -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 366 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Pertti,
Juva

+
Hyvät sängyt ja petivaatteet Hyvät uinti mahdollisuudet
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-09


8 10:stä

Erkki,
Jyväskylä

+
Todella siisti hotelli ja hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-09


8 10:stä

Tuire,
Tampere

+
Hyvä sijainti. Siisti. Monipuolinen aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

,
Helsinki

+
-
Enemmän astioita ja juomalaseja ( juomalaseja oli vain 2)

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


7 10:stä

Tarja,
Porvoo

+
rauhallinen mutta parveke ei ollut kuin pieni kolo
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


8 10:stä

Minna,
Turku

+
Rauhallinen
-
Kylpyläpuolen altaiden vesi voisi olla puhtaampaa

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


8 10:stä

Markku,
Kouvola

+
Sijainti Lidon ytimessä. Lähellä paljon ruokakauppoja ja -paikkoja. Valoisa, käytännöllisen muotoinen ja siisti huone. Siivoojat ystävällisiä ja huumorintajuisia.
-
Ehkä juuri sijainnin takia sisäbaariin ei ole juuri panostettu, oudossa paikassa ja tunnelmaton. Allasbaarin äijät eivät edes yrittäneet olla ystävällisiä. Pekonia paistettiin liian lyhyen aikaa, silava ehti vain kastua, mutta ei saada väriä. Ja vaikka huone oli varjon puolella, sisällä oli koko ajan 24,5-25 astetta.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


10 10:stä

Arja ,
Kouvola

+
Runsas maittava aamiainen Ihanat uima-altaat
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

,
Helsinki

+
Aamiainen, uima-altaat (sisä ja ulko), sijainti
-
Sisäuima-altaan vesi oli likaista.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


10 10:stä

Ira,
Tampere

+
Erittäin siisti ja luotettava hotelli. Parveke oli merelle päin allastason takana, ei siis kadun varressa ja näköala upea. Huone oli tosi hiljainen ja sänky hyvä.
-
Kunnon jääkaappia kaipailin eväille.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Four Views Monumental Lido -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1430 arvostelua
Erinomainen
 
544
Erittäin hyvä
 
644
Hyvä
 
176
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

28.7.2019

Kirjoittanut KatsyK125

Pettymysten pettymys

Vai että neljän tähden hotelli?! Paljon matkustaneena voin sanoa että 2 tähteä lähempänä totuutta. Respassa henkilökunta ei tervehtinyt ja olivat erittäin epäystävällisiä koko lomamme ajan. Huoneemme oli 11. Kerroksessa ja piti olla kylpytakit ja tohvelit, sanomalehti joka päivä, mutta takkeja+ tohveleita emme saaneet pyynnöstä huolimatta. Sanomalehtiä emme viitdineet edes kysyä, koska palvelu oli niin nyrpeää muutenkin. Tallelokerosta yritettiin veloittaa 15e/viikko vaikka sekin kuului hintaan. Entä ruoka, meillä oli puolihoito, iltabuffetti oli enemmänkin kuin ruokala kylmine pääruokineen. Liharuuat poikkeksetta niin sitkeitä ettei veitsellä saanut palaa irti. Aamupalalla sentään hedelmiä, mutta muutoin pettymys sekin. Viihtyvyyteen ei oltu panostettu ruuan esillelaitossa/ kattauksessa mitenkään. Spa osaston porealtaasta sain ihottuma reaktion vartalooni ja kutisevia näppylöitä loppulomaksi. Erityisen pettynyt ja surullinen tämän hotellin tasoon, enkä voi suositella.

 
13.7.2019

Kirjoittanut Sanna95 Oulu, Suomi

Hyvä hotelli

Otettiin huone merinäköalalla, kyllä kannatti maksaa vähän extraa. Muutoin näkymät olisi vilkkaalle kadulle. Ainoa miinus puoli merenpuolella yöpymisessä on hirveä jumputus ja meteli allasbaarista (meteli kestää noin 23-00 asti) Huoneen hyvästä siivouksesta täydet pisteet siivoojalle :) Aamupala runsas, kaikille varmasti löytyy mieluista syömista. Tosi paljon erilaisia hedelmiä tarjolla. Hotellin edessä olevalta kadulta lähtee busseja kätevästi vanhaan kaupunkiin, ostoskeskuksiin (Forum Madeira, Madeira shopping center, La Vie), Monteen jne. Hotellin lähellä kaksi aivan todella hyvää ravintolaa! (Casa Italia ja La Vaca Negra) Hotellin läheltä pääsee mereen uimaan Lido bathing complexissa, maksu taitaa olla jotain 5.40 e luokkaa. Hotellin sisääntulon vieressä on myös Lido Tours office, josta kannattaa varata retkiä! Retket lähtee siitä toimistolta eli ei tarvitse kauas lähteä ja mikä parasta ei tarvitse itse ajaa autolla. Nettisivuilta oli myös kätevä varata levada kävelyitä ja saarikierroksia. Obrigado :)

 
24.6.2019

Kirjoittanut t0pil Vantaa, Suomi

Hintalaatu kohdillaan

Hyvä sijainti, vieressä kauppoja ja ravintoloita. Taksit ja bussit lähellä, myös autovuokraamot samassa korttelissa. Monipuolinen ja hyvä aamupala. Uima-altaita sisällä ja ulkona, poreammekin löytyy, baarissa ohjelmaa joka ilta, tosin kuuluu myös huoneisiin. Huoneet perustasoa ja ilma hieman tunkkainen jos ilmastointia ei pidä päällä. Tämä ei kuitenkaan kauheasti häirinnyt. Kokonaisuutena hyvä kokemus, ja ehdottomasti hintansa väärti. Kannattaa ottaa merinäköalahuoneet, huolimatta lievästä baaromelusta. Toisella puolella hiljaisempaa, mutta merinäköala puuttuu.

 
12.4.2019

Kirjoittanut Lilli06150 Porvoo, Suomi

Kahden viikon loma Four Views Monumentalissa

Todella siisti ja toimiva hotelli ihan Lidon keskustassa ja pääkadun varrella. Iso yksiö missä erillinen makuuhuone (liukuovi makuuhuoneen ja oleskelutila/keittiön välissä). Todella siisti suihkutila wc.

 
13.2.2019

Kirjoittanut Herkuttelevainen Porvoo, Suomi

Lomaviikko hyvin toimivassa hotellissa

Hotelli hyvällä sijainnilla, bussipysäkki lähellä ja kävelymatkakin keskustaan kohtuullinen. Hyvä ja runsas aamiainen + illallinen, ystävällinen henkilökunta, ja viikon kruunasi mukava yllätys merkkipäivänä. Huoneistot kadun puolella 2. ja 3. kerroksessa, huoneet kauempana kadusta, ja jos tykkää asua korkeammalla, suosisin niitä. Molemmista kuitenkin merinäköala.