1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Four Views Monumental Lido -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Harri,
Oulu

+
Siisti hotelli ja hyvä palvelu.
-
Enemmän tarjontaa ja ohjelmaa nuoremmille asiakkaille.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


8 10:stä

Lilli,
Kotka

+
Monipuolinen aamupala, lämmitetyt uima-altaat, runsaasti aurinkotuoleja, keskeinen sijainti, hyvin ääntä eristävä parvekkeen ovi, siisti ja puhdas sekä hiljainen ja rauhallinen.
-
Huoneeni haisi homeelta, koska kylppäristä oli tullut vettä seinän läpi. Aamupalalla kaikki ruoat eivät olleet kylmässä, esim. maito ja osa leikkeleistä ja juustoista.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-13


8 10:stä

Arja ,
Hämeenlinna

+
Hyvä puolihoito ruoka. Hyvä huone. Iltaohjelma hyvä hotellissa.
-
Gluteeiiniton ruoka huonosti esillä, ei saisi olla aamulla muiden seassa,huono valikoima muutenkin. Viemärit haisi huoneissa ja kylpylässä. kylpylän tilat kulahtaneet ja epäsiistit,sauna erittäin vanha.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-06


8 10:stä

Sini,
Helsinki

+
Iso allasalue ja todella siisti hotelli, myös rauhallinen! Hyvä sijainti, bussit bussilla pääsi ihan hotellin eteen ja alueella paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita.
-
Välillä huoneeseen tuli ilmastointikanavaa pitkin tupakan hajua, muuten ei valittamista.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


10 10:stä

Tuire,
Turku

+
Siisti ja hyvällä paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


9 10:stä

Mervi,
Kuopio

+
Hyvä sijainti, hyvät palvelut, hyvä aamiainen.
-
Yksiön keittiövarustelutasossa parantamisen varaa. Myös huoneiden valaistusta saisi parantaa. Respassa pari epäystävällistä henkilöä.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

Matti,
Tampere

+
Hyvä sijainti turistialueella. Ei korkeuseroja.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-16


8 10:stä

Arja ,
Kirkkonummi

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


9 10:stä

Kaija,
Hyvinkää

+
Ilmainen pysäköinti hallissa hotellin alakerrassa!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


9 10:stä

Tapio,

+
Siivous, puhtaat lakanat, maisema, uuden vuoden "kuoharit" -tarjoilu ylätasanteella.
-
Kahden viikon aikana melkein sama aamupala - vähän vaihtelua, Vaikka se oli monipuolinen ja riittävä,

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Four Views Monumental Lido -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1383 arvostelua
Erinomainen
 
523
Erittäin hyvä
 
627
Hyvä
 
170
Ei kovin hyvä
 
49
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2019

Kirjoittanut Voyage44637618151 Porvoo, Suomi

Lomaviikko hyvin toimivassa hotellissa

Hotelli hyvällä sijainnilla, bussipysäkki lähellä ja kävelymatkakin keskustaan kohtuullinen. Hyvä ja runsas aamiainen + illallinen, ystävällinen henkilökunta, ja viikon kruunasi mukava yllätys merkkipäivänä. Huoneistot kadun puolella 2. ja 3. kerroksessa, huoneet kauempana kadusta, ja jos tykkää asua korkeammalla, suosisin niitä. Molemmista kuitenkin merinäköala.

 
31.12.2018

Kirjoittanut Johanna2018x Joensuu, Suomi

Hyvä palvelu, siisti, Madeira💓

Kaikki ok. Allasalue ok 8/10v jotka eivät puljaa koko aikaa. +++lämmitetty allas ja sisäspa näin joulukuun arveluttavissa keleissä. Aamupala erinomainen, kuoharia 😊. Erinom.sijainti. retkifirmija heti pääoven vieressä joita voi suositella. Ravintola ja saman talin ital+sushi ravintola aivan loistava

 
19.4.2018

Kirjoittanut hetasuutarinen Kotka, Suomi

Hintansa väärti ja hyvä aamupala

Kaksio todella tilava kaikilla tarpeellisilla varusteilla ja merinäköalalla. Aamupala todella kattava ja joka aamu joku erikoisuus sekä omeletin paistajat ja kuoharia. Hyvä allasalue lastenaltaalla! Keskeinen sijainti Lidon alueella.

 
2.4.2018

Kirjoittanut m k helsinki

Hyvä keskitason hotelli

Hyvä ja siisti hotelli jossa ok palvelu. Asuimme isossa yksiössä meren puolella, käytännössä melkein kaksio: liukuovella erotettu makuuhuone ja olohuone/avokeittiö. Olohuoneessa sohva jonka lisäksi mahtui hyvin lisävuode. Keittiössä kaikki tarvittavat välineet neljälle. Parvekkeelta merinäköala vaikka katu välissä. Kadun äänet eivät kuuluneet kun ovi kiini eli hyvin äänieristetty sinne suuntaan. Katolla iso allasalue.

 
1.3.2018

Kirjoittanut Minna F

Hintansa arvoinen hotelli keskellä hotellialuetta

Hotelli oli positiiivinen yllätys. Meillä oli matka Apollomatkojen kautta, ja kohdeopas oli erittäin avulias ja ystävällinen. Olimme varanneet kahden hengen huoneen lisävuoteella ja merinäköalalla. Koska tällaista huonetta ei hotellista saa (!) saimme yksiön. Alku hämmästyksen jälkeen, totesimme yksiön olevan parempi ratkaisu meille; tilaa enemmän ja mahdollisuus ruuanlaittoon. Yksiö oli vilkkaan tien varrella, kolmannessa kerroksessa, joten parvekkeelle kantautui varsinkin iltaisin ääniä. Mutta kun parvekkeen oven laittoi kiinni, ei sisälle kuulunut juuri mitään ääntä. Kodinkoneet keittiössä olivat suht tuoreet ja muutenkin huoneisto vaikutti siistiltä ja jopa modernilta. Tykättiin! Aamiainen oli tosi monipuolinen, ei tosin kovin vaihteleva, eli viimeisenä aamuna alkoi jo samat ruuat kyllästyttää. Ruuhkaisena aikana oli hankala saada siivottua pöytää, mutta jos vähän venytti aamiaiselle menoa, niin sai "omassa rauhassa" syödä. Kaikkea oli kuitenkin vielä jäljellä. Ja kuohuviiniäkin jonain aamuina. Allasalue oli kiva, koostui eri osista, eli aina löytyi tilaa. Allas oli lämmitetty, siellä siis viihtyi hieman kylmempänäkin päivänä. Allasbaari oli törkeän hintainen, pari olutta ja appelsiinimehu tuli ostettua, mutta muuten veimme omat juomat altaalle. Tästä ei kukaan tullut huomauttamaan, liekö silti sallittua. Hotellialue koostui nimensä mukaan lähinna hotelleista ja ravintoloista. Funchalin keskustassa sitten enemmän katseltavaa, sinne hotellilta n. neljän kilometrin matka. Taksit ylihinnoiteltuja, käytettiin vain kerran. Suosittelen hotellia ainakin lapsiperheille.