Four Views Monumental Lido

  • Hyvällä paikalla Lidossa
  • Maksuton wifi
  • Suuri kuntosali

Pidetyssä Four Views Monumental Lidossa majoitut keskellä suosittua Lidon aluetta. Hotelli sijaitsee meren äärellä ja ympäristöstä löytyy paljon nähtävää. Päivää vietät hotellin suurella allasalueella ja nälän yllättäessä voit nauttia kansainvälisiä annoksia hotellin modernissa ravintolassa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siivooja. Tilaa riittävästi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1501 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli Four Views Monumental Lido sijaitsee keskeisellä paikalla Lidon alueella. Suurella ja ihanalla allasalueella on lämmitetty allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet. Maksuton lämmitetty sisäallas. Lyhyen kävelymatkan päässä pienempi ranta ja suolavesiallas sekä yleinen laituri (lisämaksusta).

Modernissa ravintolassa tarjoillaan herkullisia, kansainvälisiä makuja. Nälän yllättäessä täällä on myös snackbaari. Suuri kuntosali maksutta hotellin vieraille. Kuntosalia saa käyttää myös muut. Maksuton biljardi ja pöytätennis. Joogaa pyynnöstä ja lisämaksusta. Spa ja sauna lisämaksusta sekä maksuton jacuzzi.

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton sisäparkkipaikka. Etäisyys keskustaan viittaa Lidoon, jossa hotelli sijaitsee. Mikäli haluat tutustua Funchalin kapeisiin pikkukujiin tai syödä kaupungin viihtyisissä ravintoloissa, on kaupunkiin noin 2 kilometrin matka. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Huoneet: aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon jouluna tai uutena vuotena. Tällöin hintaan tulee lisämaksu joulun (24/12) ja uuden vuoden illallisesta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.