1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Four Views Monumental Lido

  • Hyvällä paikalla Lidossa
  • Maksuton wifi
  • Suuri kuntosali

Pidetyssä Four Views Monumental Lidossa majoitut keskellä suosittua Lidon aluetta. Hotelli sijaitsee meren äärellä ja ympäristöstä löytyy paljon nähtävää. Päivää vietät hotellin suurella allasalueella ja nälän yllättäessä voit nauttia kansainvälisiä annoksia hotellin modernissa ravintolassa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisti hotelli ja hyvä palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1383 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hyvätasoinen Four Views Monumental Lido sijaitsee keskeisellä paikalla Lidon alueella. Suuri ja ihana allasalue, missä altaan lämpötila on vähintään +20 astetta. Altaan lämpötila saattaa laskea aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet.

Ravintola ja snackbaari. Maksuton jacuzzi. Kirjasto, missä on maksuttomia tietokoneita internetin käyttöä varten. Maksuton wifi koko hotellissa. Suuri kuntosali maksutta hotellin vieraille. Kuntosalia saa käyttää myös muut. Maksuton biljardi ja pöytätennis. Joogaa pyynnöstä ja lisämaksusta.

Spa ja sauna lisämaksusta. Lastenvahtipalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu. Maksuton sisäparkkipaikka. Etäisyys keskustaan viittaa Lidoon, jossa hotelli sijaitsee. Noin 3 kilometriä Funchaliin. Noin 500 metriä pienelle rannalle ja lisämaksulliselle merivesialtaalle. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Huoneet: aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon jouluna tai uutena vuotena. Tällöin hintaan tulee lisämaksu joulun (24/12) ja uuden vuoden illallisesta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.