Starigrad Paklenica

  • Yhdistä ranta- ja aktiiviloma
  • Naapurissa Paklenican luonnonpuisto

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Uutuus! Varaa ensi kesän perheloma Starigrad Paklenicaan. Kylä sijaitsee kauniilla paikalla Paklenican luonnonpuiston vieressä ja tarjolla on upeita vaellusreittejä, mielenkiintoisia kiipeilymahdollisuuksia ja hauskoja kajakkiretkiä koko perheelle.

Suositut hotellit, Starigrad Paklenica

Lisätiedot Starigrad Paklenica

Valuutta

Kroatian kuna (HRK). Tarkista ajantasainen vaihtokurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia noin 15 €, olut noin 1–1,5 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Splitin lentokentältä Starigradiin kestää noin 2 tuntia. Huomioithan, että kuljetuksen kesto saattaa olla pidempi korkeasesongin aikaan kun liikenne on ruuhkaisempaa. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Rannat ovat usein pikkukivirantoja, mutta uimaan pääsee myös kallioilta ja uimatikkaita pitkin.

Lisää kohdetietoa