1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia San Marian -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
3,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

,

+
Siisti, pieni huoneistohotelli. Huoneessa kaikki tarvittavat välineet ruuan laittoon ja ruokailuun. Kiva pieni parveke. Erittäin ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

Marjo,
Halikko

+
Huoneet olivat todella siistit. Parveke kaksiossa oli iso ja aurinko paistoi siihen koko illan silloin kun paistoi. Huoneissa oli ilmastointi, jonka voi tarvittaessa kytkeä päälle. Öisin oli hiljaista ja rauhallista. Kylpyhuone oli iso ja sielläkin oli reilusti kaappitilaa kosmetiikkatuotteille. Sijainti oli hyvä. Lähellä oli kauppoja ja rantaankin oli lyhyt matka.
-
Pyykinkuivaustelinettä kaipasimme parvekkeelle. Keittiön kaapit olivat täynnä astioita, joten kuivassa säilytettäville elintarvikkeille ei ollut paikkaa. Kahvinkeitin puuttuu (tosin paikallinen pikakahvi oli aika hyvää). Ilmastointia ei voinut säätää lämpimämmälle (oli asetettu 18°) joten sateisina päivinä sisällä oli kylmä, vaikka ei olisi laittanutkaan ilmastointia päälle.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-01


9 10:stä

arska,
pieksämäki

+
Siisteys,palvelu,meille sopiva sijainti
-
Kahvinkeitin olisi hyvä lisä keittiön kalustukseen. Hotellikirja mieluummin rappukäytävän alapäähän,kuin respaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


9 10:stä

Erja,
Siilinjärvi

+
Rauhallinen sijainti. Kauppa ja ranta lähellä. Erittäin siistiä. Yllättävän hyvä hintaansa nähden.
-
Ruokailuvälineiden uusiminen !

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


5 10:stä

Satu,
Pori

+
Rauhallinen sijainti, siistiä sinne tullessa
-
Siivousta ei ollut juuri ollenkaan, kaksi kertaa viikossa tuotiin nippu pyyhkeitä ja roskat vietiin Viemärit ei vetäneet, henkilökunta lupasi korjata ne samana päivänä, mitään ei tapahtunut Keittiöveitset vaarallisen tylsät, paistinpannu pahasti naarmutettu, ei kahvinkeitintä. Ei lastensänkyjä koko hotellissa. Loppusiivouksia tehtiin yötämyöden ja tästä aiheutui äänihaittaa. Terassilla ei ole omaa rauhaa, naapurin kanssa yhteinen vain matalalla aidalla rajattu. Huonekalut liian isot, mm. parvekkeen ovi ei mahtunut aukeamaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


9 10:stä

Auli,

+
Hyvät huoneet ja kunnon huonekalut ja uudelta vaikutti.
-
Kahvinkeitin tai edes suodatinsuppilo,parvekkeet oli kyllä pienet.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


8 10:stä

Päivi,
Raahe

+
Hyvä neuvonta, kiva huoneisto
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-29


8 10:stä

Susanna,
Lindroos

+
Pernoonallinen,viihtyisä,kodikas apartementos,loistava emäntä paikassa,osasi neuvoa tarvittaessa..ei ollut tunkua ja ihanan rauhallista
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-28


10 10:stä

Olga,
Oulu

+
Siisteys, palvelu, sijainti.
-
Huonekalut ovat liian suuret, mutta ei ole paljon tilaa. Esimerkiksi liian suuri pöytä keittiönurkkauksessa. Ei ole suurta peiliä, se voisi olla esimerkiksi vaatekaapin oven sisäpuolella.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-21


10 10:stä

Tarja,
Akaa

+
Oli parempi kuin nettisivut antoi odottaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-27


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita San Marian -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 3/5 Nukkuminen
  • 1/5 Palvelu
  • 3/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

6 arvostelua
Erinomainen
 
3
Erittäin hyvä
 
2
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

30.6.2018

Kirjoittanut rokka2015 Uppsala, Ruotsi

perfect

Very good stay. Nice and quiet. Very clean. Close to everthing like beach, shop, busstop. host was very professionell , answer all questions, and waited for us when we arrived very late at night. Show us everything vi have to know

 
14.9.2016

Kirjoittanut roseanne o Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta

clean

the day we arrived it took the taxi driver 4 1/2 minutes to locate the building as it does not a sign on , i had to call the uk office of booking.com to get someone to bring a key & show us how to enter the building . Marija said she trted to text me ( never recived any ) the apartment is very small , clean , we had abroken tiolet seat no door handle on the bathroom we wete told it would be fixed ( did not happen ) , hardly any cutlry & corkery , no table or chairs on our balcony , we asked next door for theres when they were leaving ,no info on the building or the area , no lights on the landings , large rain puddles outside , no lights at night

 
2.6.2019

Kirjoittanut Åsa S

Pensionär

Litet anspråkslöst hotell. Men läget utmärkt. Nära till bra restauranger. Här är lugnt och snyggt. Nära till matbutiker och busshållplats. Bussen tar en enkelt in till Split. Vill man ha en lugn semester så är San Marian ett bra alternativ.

 
12.10.2018

Kirjoittanut Annie L Puerto Rico, Espanja

Ferie

Nydelig lite leilighetshotell, rent, mye utstyr på kjøkken, ligger sentralt og ei herlig dame som ordnet med det meste. Nært til strand, butikk og bussforbindelser. Gode bussforbindelser til Split og Omis. Absolutt og anbefale.

 
5.9.2018

Kirjoittanut 783g_ranm Rimbo, Ruotsi

Trevligt boende i Podstrana!

Vi bodde på San Marian i en vecka när det var över 30 grader varmt. Som tur var fanns det AC på rummet. Rummet var rent och välstädat, tyst och lugnt. Nära till busshållplats och regionens bästa restaurang, efter vårt tycke. Saknade dock kaffebryggare och wifi:n är inte helt stabil. Värdinnan var mycket vänlig och tillmötesgående!