San Marian

  • Hyvinvarusteltuja huoneistoja
  • Kävelymatka rannalle

Huoneistohotelli San Marianissa majoitut rauhallisessa Podstranassa lähellä Splitin kaupunkia. Lomapäivistä nautit pienellä pikkukivirannalla. Mikäli kaipaat vaihtelua auringonottoon, voit vuokrata auton tai hypätä paikallisbussin kyytiin, joka vie sinut Splitiin. Täältä löytyy mm. suosittu Rivan -satamakatu, joka on täynnä ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu. Siisti. Rauhallinen. Merinäköala.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

San Marianissa on vain yhdeksän huoneistoa. Lähistöltä löytyy viihtyisä Podstranan ranta. Kaikki huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on maksuton wifi. Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Maksuton parkkipaikka, rajoitettu määrä paikkoja. Lähimpään keskustaan noin 200 metriä. Huomioithan, että päätie on ylitettävä rannalle mentäessä. Lähistöltä löytyy ruokakauppa. Splitin keskustaan on noin 10 kilometriä. Bussipysäkki päätiellä, noin 200 metrin päässä hotellilta. Päätien äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.