1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja keittiö sekä erillinen makuuhuone parivuoteella. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Keittiössä on jääkaappi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone missä suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio uudessa osassa – Kesä 2018

Moderneja kaksioita uudessa osassa. Erillinen makuuhuone parivuoteella ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai nojatuolista. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmioita 3 normaalilla vuoteella

Moderneja kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja keittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Makuuhuone parivuoteella sekä makuuhuone yhden hengen vuoteella. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Hyvin varustellussa keittiössä jääkaappi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla toisessa makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Yksiö

Moderneja yksiötä parivuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö uudessa osassa – Kesä 2018

Yksiöitä uudessa osassa. Parivuode ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. Tv musiikkikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.