1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Lavica Apartments

  • Vain muutaman minuutin päässä mereltä
  • Käytössä ovat tasokkaan naapurihotellin palvelut

Lavica Apartments on mukava huoneistohotelli, jossa voit keskittyä rentoon lomaan. Hotellilta on lyhyt matka rannalle. Lisämaksusta käytössäsi on naapurihotelllin viiden tähden palvelut, kuten spa-osaston hemmotteluhoidot.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2 hengelle. Remontoituja yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle tai 2–4 hengelle, joista 2 lasta. Remontuituja kaksioita 2-3 hengelle tai 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita 4–5 hengelle, joista 1 lapsi. Remontoituja kolmioita 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Respan palvelualttius. Huone siisti samoin kylpyhuone.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 36 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lavica Apartments on mukava huoneistohotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta. Huoneistot sijaitsevat lähellä rantaa Splitin kaupungin ulkopuolella. Lavica Apartments -huoneistohotellin vieraat voivat käyttää lisämaksusta myös naapurihotelli Le Meridien Lavin palveluita, kuten esim. aurinkovuoteita. Naapurihotellissa on mm. uima-allas, sisäuima-allas, sauna ja kuntosali. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 80 metrin päähän hotellista, ei matkatavarakuljetusta. Läpikulkuliikennettä. Hotellialueella on paljon portaita ja korkeuseroja.

Ateriat

Ei aterioita.