Huoneet

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli BB:ssä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka ovat eri tyylisesti sisustettuja. Huoneissa on joko parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Portaat johtavat osaan huoneita. Tv satelliittikanavilla ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Pienehkö kahden hengen huone

Pienehköjä kahden hengen huoneita, jotka ovat eri tyylisesti sisustettuja. Huoneissa on joko parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Portaat johtavat osaan huoneita. Tv satelliittikanavilla ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 20-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita, jotka ovat eri tyylisesti sisustettuja. Huoneissa on joko parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuode kokoontaitettavasta vuoteesta. Portaat johtavat osaan huoneita. Tv satelliittikanavilla ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.