BB

BB on viihtyisä, pieni boutique-hotelli pikkukivirannan tuntumassa Podstranan kylässä. Hotellilla on pieni allasalue sekä mukava ravintola ja baari. Jos kaipaat lomallasi kaupunkielämää, voit vierailla Splitin tunnelmallisessa kaupungissa joka sijaitsee noin 10km päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Pienehkö kahden hengen huone 1-2 hengelle. Suurehko kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti oli hyvä, bussipysäkki ja rannat lähellä. Palvelut riittävät.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 81 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

BB sijaitsee pikkukivirannan vieressä Podstranassa. Hotellilla on viihtyisä pieni allasalue, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotelli tarjoaa myös hierontaa allasalueen vierellä lisämaksusta. Ravintola ja baari rannalla upeilla näkymillä.

Vastaanotto auki klo 7.00-23.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellin lähistöllä on supermarketti ja muutama ravintola. Paikallisliikennettä, mikä voidaan kokea häiritsevänä. 10 kilometriä Splitin keskustaan. 

Ateriat

Mannermainen aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito lisämaksusta sisältää: Mannermainen aamiainen Illallisella mahdollisuus valita annoksia listalta 100 HRK arvosta.