1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kroatian Saaristoristeily Sea Swallowilla

Saaristoristeilyllä Sea Swallowin kyydissä saat mahdollisuuden tutustua kuvankauniiseen Kroatiaan vieläkin paremmin. M/S Sea Swallow on moderni laiva, jonka kannelta löytyy allas ja aurinkotuoleja. Loman aikana näet Kroatian saaristoa laajemmin ja voit nauttia virkistävistä uimatauoista Kroatian kirkkaissa vesissä. Viikon päätteeksi olet vieraillut muun muassa Mamma Mia: Here We Go Again -elokuvan kuvauspaikalla.

Elämä laivalla

M/S Sea Swallowissa on kolme kantta, ja suurella aurinkokannella on pieni allas, suihkuja sekä aurinkotuolit kaikille vieraille. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta pääsee uimaan muutaman portaan kautta.

Päivät laivalla ovat rauhallisia. Matkojen aikana voit ottaa aurinkoa 250 neliöisellä aurinkoterassilla, vilvoitella ilmastoidussa ravintolassa tai lukea kirjaa laivan kannella. Matkan aikana tehdään pysähdyksiä, joiden aikana voit pulahtaa Adrianmereen uimaan.

Elämä maissa

Laiva saapuu satamaan iltapäivisin. Joidenkin pysähdyksien kohdalla hintaan sisältyy myös kaupunkikierrokset englanninkielisen oppaan opastamana. Voit myös tutustua kohteisiin omatoimisesti, ja kävellä kapeita kujia pitkin tai nauttia kahvin satamakadulla. Joissain satamissa on mahdollisuus vuokrata kanootteja tai polkupyöriä.

Ruoka ja juoma

Hintaan sisältyvä aamiainen ja lounas tarjoillaan aina laivalla. Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla on usein välimerellisiä annoksia ja tuoretta kalaa.

Laivan ylimmällä kannella 100 neliöinen on yhdistetty ravintola ja lounge, josta osa on ulkotilassa. Ilmastoidussa ravintolassa on maksuton wifi ja tv.

Hytit

M/S Sea Swallowissa on 19 tilavaa hyttiä erillisvuotein (90x200cm) tai parivuoteella (160x200cm). Tv satelliittikanavilla. Sähkö 220V. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 13-15 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna.

Koe enemmän Kroatiassa

Yhdistä risteily viikon rantalomaan Makarskan rivieralla tai Bračilla.