Kroatian Saaristoristeily Paradisilla

Tutustu Kroatian saaristoon modernin M/S Paradisin kyydissä! Saaristoristeily kestää viikon, ja saavut joka ilta uuteen viehättävään satamaan. M/S Paradis pysähtyy muun muassa isoilla Bracin ja Hvarin saarilla, sekä myös kauempana sijaitsevalla Visin saarella. Laivalla on kaikki mitä tarvitset hyvään lomaan – suuri aurinkoterassi aurinkotuoleilla, uimatasanne josta voi pulahtaa uimaan, sekä raikkaat hytit.

M/S Paradis on moderni laiva, jossa on kaunis merihenkinen sisustus. Laivalla on tilaa 40 hengelle sekä kuudelle miehistön jäsenelle. Laivalla on kolme kantta ja 250 neliöinen aurinkoterassi, jossa pieni jacuzzi ja aurinkotuoleja kaikille asiakkaille. Laivalla on uimatasanne, josta pääsee rappusia pitkin uimaan, sekä suihkut aurinkokannella.

Ruoka ja juoma

Laivan ylimmällä kannella on noin 100 neliöinen ravintola, jossa on myös baari ja lounge. Ilmastoidussa ravintolassa on maksuton wifi ja tv. Osa ravintolasta on ulkotilassa katoksen alla.

Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla on usein välimerellisiä herkkuja. Joinakin päivinä saatat päästä maistelemaan vastapyydettyä kalaa.

Elämä maissa

Joka aamu kapteeni ohjaa laivaa kohti uutta satamaa. Matkan varrella on useita pysähdyksiä, joiden aikana sinun on mahdollista uida pienissä poukamissa tai laskeutua uimaan suoraan laivalta. Osassa satamista järjestetään paikallisoppaan vetämä kaupunkikierros. Sen jälkeen voit tutustua alueeseen omatoimisesti. Suosittelemme myös pyörän tai auton vuokraamista, jolloin pääset tutustumaan kauniisiin rantoihin ja alueisiin myös vähän kauempaa. Satama-alueilla on myös paljon nähtävää ja koettavaa!

Hytit

Paradisissa on 18 tilavaa ja modernia hyttiä, joissa joko parivuode (160x200cm) tai kaksi erillistä vuodetta (90x200cm) sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 13-15 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna. Toisen ja kolmannen kannen hytteihin kuljetaan suoraan kannelta, ja niiden ovessa on ikkuna.

Koe enemmän Kroatiassa

Yhdistä risteily viikon rantalomaan Makarskan rivieralla tai Bračilla.