Kroatian Saaristoristeily Edenillä

Koe Kroatian saaristo Edenillä. Seitsemän päivän risteily vie sinut kauniiseen saaristoon ja iltaisin alus pysähtyy aina eri satamaan. Päivät kuluvat aurinkotuolissa laivan kannella ja uimaan pääset suoraan kyydistä. Lounaalla on tarjolla paikallisia herkkuja.

M/S Eden

M/S Eden on yksinkertainen laiva, jolla on rento tunnelma. Laivalle mmahtuu 28 matkustajaa. Aamuisin lähdetään liikkelle aikaisin, usein jo 06.00-08.00 aikuihin. Matkan aikana voit rentoutua kahden aurinkokannen aurinkotuoleissa, tai vetäytyä varjoisampaan paikkaan. Uimatauolla voit pulahtaa mereen.

Joka päivä uusiin maisemiin

Iltapäivän aikana, yleensä klo 15.00-16.00 aikoihin, M/S Eden saapuu uuteen satamaan. Splitissä, Hvarissa, Dubrovnikissa sekä Korčulassa on mahdollisuus ostaa opastettu kaupunkikierros. Muissa satamissa voit tutustua kohteeseen omatoimisesti, useissa kohteissa on mahdollista vuokrata pyöriä.

Ruoka ja juoma

Laivan ravintola sijaitsee pääkannella, ja sen yhteydessä toimii myös baari. Aamiasella tarjoillaan tuoretta leipää ja lounaaksi nautitaan paikallisia herkkuja. Suurten ikkunoiden ja viihtyisän ulkokannen ansiosta meri on aina läsnä, vaikka istuist sisällä ravintolassa.

Hytit

M/S Edenillä on 18 hyttiä, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Osaan hyteistä mahtuu lisävuode. Ilmastointi (käytössä osan vuorokaudesta korkeasesongin aikana). Hiustenkuivain. Suhku ja wc. Kannen 1 hyteissä pieni ikkuna. Kannen 2 hytteihin on sisäänkäynti kannelta, jolloin pieni ikkuna hytin ovessa. Kansien välillä on jyrkät portaat.

Koe enemmän Kroatiassa

Yhdistä risteily viikon rantalomaan Makarskan rivieralla tai Bračilla.

.

Saaristoristeilyn hintaan sisältyy

Hyvä tietää saaristoristeilystä

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »