Tietoa laivasta

Aphrodita on viihtyisä alus, jonka keskivauhti on noin 9 solmua. Kerralla kyytiin mahtuu 40 matkustajaa, joten kanssamatkustajiin on helppo tutustua. Laivalla on kaksi aurinkokantta joilta löytyy myös suojaisa kohta varjoa kaipaaville. Pääkannella on aurinkotuoleja, ja siellä voi myös halutessaan ihailla tähtitaivasta yöaikaan. Laivalta pääsee uimaan, ja matkan varrella päästään tutustumaan niin pieniin kuin suurempiinkin satamiin.

Baari ja lounge sijaitsevat pääkannella, lähellä ravintolaa. Laivan menu koostu maukkaista, perinteisistä välimerellisistä annoksista. Ja jos kalaonni on myötä, on lounaaksi tarjolla vastapyydettyä kalaa. Aphrodita on yöt satamassa, joten illallisella voi tutustua satamakaupunkien ravintolatarjontaan.

Matkan aikana on mahdollisuus myös tehdä ostoksia. Ainakin vaatteita, matkamuistoja ja paikallista käsityötä on tarjolla kohdesatamissa. Ja kun haluat lähteä tutustumisretkelle hiukan satamapromenadia pidemmälle, on useissa satamissa mahdollisuus vuokrata pyörä ja kypärä pariksi tunniksi noin 100-150 kunan hintaan.

Laivan tiedot

Laivan nimi Afrodita
Matkustajamäärä 40
Leveys 7,6 meter
Pituus

34,5 meter