Kroatian Saaristoristeily Afroditalla

Kroatian saaristo on erittäin kaunis, ja M/S Afroditalla sinulla on viikko aikaa tutustua siihen. Illat vietetään maan kauneimmissa satamissa. Päivisin voit nauttia auringosta laivan kannella, ja pulahtaa vilvoittelemaan kristallinkirkkaaseen mereen. Maukas lounas tarjoillaan aina laivalla.


M/S Afrodita

M/S Afrodita on yksinkertaisempi laiva, johon mahtuu 40 matkustajaa. Laivalla on kaksi aurinkokantta aurinkotuoleilla. Pääkannella on aurinkotuoleja, ja siellä voi myös halutessaan ihailla tähtitaivasta yöaikaan. Laivalta pääsee uimaan, ja matkan varrella päästään tutustumaan niin pieniin kuin suurempiinkin satamiin.

Aina uusia maisemia

Iltapäivän lähestyessä laiva saapuu uuteen satamaan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Suuremmissa kaupungeissa, kuten Makarskassa ja Dubrovnikissä on hyvät ostosmahdollisuudet ja laaja ravintolatarjonta. Pienemmissä satamissa suosittelemme polkupyörän vuokrausta, ja tutustumaan ympäristöön sen avulla. Bracissa laiva rantautuu Bolin satamaan, joka on lähellä kuuluisaa Zlatni Ratin uimarantaa.

Hytit

Afroditassa on 18 hyttiä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Osaan hyteistä mahtuu lisävuode kolmannelle henkilölle. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Ilmastointi (erikseen määriteltyinä aikoina korkeasesongin aikaan). Sähkö 220V. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna. Kannen 2-3 hyteissä sisäänkäynti kannelta, ovessa on ikkuna. Laivalla on jyrkkiä portaita.

Ruoka ja juoma

Pääravintola ja baari sijaitsee pääkannella. Aamiaisella tarjotaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla pääset maistamaan välimerellisiä annoksia. Lounaalla on usein tarjolla tuoretta kalaa.

Koe enemmän Kroatiassa

Yhdistä risteily viikon rantalomaan Makarskan rivieralla tai Bračilla.

Reitti

Split – Brač – Makarska – Korčula – Dubrovnik – Mljetin kansallispuisto – Hvar – Split

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Saaristoristeilyn hintaan sisältyy

Hyvä tietää