Kroatian Saaristoristeily Adriatic Queenillä

M/S Adriatic Queen vie sinut Kroatian kauniiseen saaristoon. Nauti maisemista ja löhöile kannella aurinkotuolissa tai jacuzzissa. Iltaisin pääset vierailemaan mielenkiintoisissa kohteissa kuten Dubrovnik, Hvar ja Korčula.

M/S Adriatic Queen

M/S Adriatic Queen on moderni, vuonna 2017 rakennettu alus, johon mahtuu 31 matkustajaa. Laivalla on kolme kantta ja viihtyisällä aurinkokannella on jacuzzi sekä aurinkotuoleja. Laivan takaosassa on uimaportaat, joita pitkin pääsee uimatauoilla pulahtamaan mereen.

Joka päivä uusiin maisemiin

Iltapäivän lähestyessä M/S Adriatic Queen saapuu uuteen satamaan, johon on mahdollisuus tutustua omatoimisesti. Joidenkin pysähdyksien kohdalla hintaan sisältyy myös kaupunkikierrokset englanninkielisen oppaan johdolla. Kaupunkikierroksilla tutustutaan Splitin, Hvarin, Korčulan sekä Dubrovnikin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Hintaan sisältyy myös pääsy Mljetin kansallispuistoon. Jos haluat, voit myös varata lisämaksullisen retken Omisiin ja Cetinaan. Joistakin satamista on mahdollista myös vuokrata pyöriä.

Ruoka ja juoma

Laivalla on salonki/ravintola seka baari jossa on tv ja maksuton maksuton wifi. Aamiainen ja lounas tarjoillaan aina laivalla. 

Hytit

M/S Adriatic Queenilla on 15 tilavaa ja modernia hyttiä erillisvuotein (90x200cm) tai parivuoteella (160x200cm). Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 13-15 neliöisiä. Kansien 2-3 hytteihin on sisäänkäynti kannelta, jolloin pieni ikkuna hytin ovessa.

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Saaristoristeilyn hintaan sisältyy

Hyvä tietää saaristoristeilystä