1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Tamaris – Kesä 2018

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Paljon palaavia asiakkaita
 • Rantakadun vieressä

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella ja tarjoaa huoneistoja, jopa kuudelle hengelle. Huoneistot ovat tilavia ja sopivat niille, jotka ovat omatoimilomalla. Hotelli on myös lähellä Tučepin iltamenoja. Hotellissa on korkea asiakastyytyväisyys ja paikallinen vivahde – näin olleen hotelli on osa Apollo Mondo Enjoy-valikoimaamme.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Kaksioita liikuntaesteisille 1-4 hengelle. Superior kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2–6 hengelle. Superior kolmioita 2-6 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hotellin siisteys, ystävällinen ja avulias henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 195 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Tamaris sijaitsee hiljaisella paikalla Tucepin ulkopuolella. Hotellin allasalueella on pieni allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata maksua vastaan. Hotelli Tamaris on lähellä ravintoloita ja kahviloita.


Hotellissa on à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja iltaisin kroatialaista ruokaa. Ravintolossa on sekä sisä- että ulkotila. Vastaanotossa on maksuton internetnurkkaus ja wifi. Hotelli Tamaris tarjoaa hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksuton sauna ja pieni kuntosali. Hotellissa mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Lastensänky ja rattaa saatavilla (varauksella varma saatavuus). Hotellissa on myös uusi osa, missä on huoneita sekä huoneistoja. Läheisten hotellien allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua liikennetä.

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy-hotelleistamme.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi