1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Bluesun Alga

  • Rantakadulla
  • Osta puolihoito, täysihoito tai All Inclusive
  • Monia aktiviteetteja

Huippuetu! All Inclusive 50 € /hlö

Kun varaat kesäloman tässä hotellissa, voit ostaa lisämaksullisen All Inclusiven edullisesti hintaan 50 €/henkilö/viikko!

Tarjous koskee kesän 2019 lomia ja on voimassa toistaiseksi. Koskee vain uusia varauksia. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. 

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle tai 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 464 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bluesun Alga on siisti hotelli hyvällä sijainnilla rantapromenadin vieressä. Allasalueella on merivesiallas, lastenallas ja kahluuallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allasbaari. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista ja illallista. Lähellä rantaa sijaitsee Kastelet a la carte-ravintola, joka tarjoilee italialaisia sekä dalmatialaisia annoksia (avoinna korkeasesonkina). Jäätelökahvila Hygge Beach Bar, joka tarjoilee kylmiä ja kuumia juomia. Useita baareja. Päivä- ja iltaohjelmaa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Maksuton kuntosali ja sauna. Sisäallas ja jacuzzi. Hotellin oma lastenkerho englannin- ja saksankielisellä ohjauksella. Kauneuskeskus. Kauppa. Kävelyetäisyydellä urheilukeskus. Huomioithan, että hotellialue on suuri ja palveluiden välillä on kävelymatkaa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia), täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen, ei juomia) tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiainen, klo 7.00-10.00, buffetravintolassa.

- Lounas, klo 12.00-14.00, buffetravintolassa.

- Illallinen, klo 19.00-21.00, buffetravintolassa.

- Snacksejä, klo 16.00-17.00.

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia/olutta, viiniä hotelli All Inclusive-loungessa, klo 10.00-23.00.

- Päivä- ja ilta-aktiviteetteja

- Useita urheiluaktiviteetteja

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.