Bluesun Afrodita

Bluesun Afrodita on suuri ja viihtyisä hotelli. Hotelli on aivan meren tuntumassa ja allasalueella on erillinen lastenallas. Sisarhotelli Bluesun Algassa on lisää palveluja.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siistiä, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 249 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bluesun Afroditassa on vehreä hotellialue Tucepin pikkukivirannan vieressä. Hotellin allasalueella on iso allas, erillinen lastenallas ja jacuzzi sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet.

Aamiainen ja illallinen tarjoillaan buffetravintolassa. Sisarhotelli Bluesun Algan alapuolella on hotellien yhteinen ravintola sekä Hygge Beach Bar ja Clemence Pub.

Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikka. Kaikki palvelut ovat yhteisiä sisarhotelli Bluesun Algan kanssa. Sisarhotellissa on mm. sisäuima-allas. Osa palveluista on lisämaksusta. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja portaita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.