Makarskan Riviera kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia noin 15 €, olut noin 1–1,5 €.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Splitin lentoasemalta ensimmäisille hotelleille Makarskassa kestää noin 1 tunti 30 minuuttia ja Podgoraan noin 2 tuntia. Kuljetusajat voivat venyä huomattavasti korkeasesongin aikaan, jolloin liikennettä on paljon.

Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Makarskan Rivieran turkoosina kimaltava merivesi on kristallinkirkasta ja erittäin puhdasta. Kaikkia rantoja peittävät pienet, pyöreät kivet, joten uimakenkien mukaan ottaminen voi olla hyvä idea. Yksityiset vuokraajat vuokraavat rannoilla aurinkovarjoja ja -tuoleja. Kaikissa matkakohteissamme on rantakadut, joilla on runsaasti ravintoloita ja kahviloita.

Iltaelämä:

Makarskassa on suhteellisen vilkasta yöelämää, baareja ja diskoja. Tucepissa ja Podgorassa on useita baareja rantakadun varrella. Suurissa hotelleissa järjestetään usein iltaohjelmaa. Ulkoterasseja.

Julkinen liikenne:

Tiettyinä aikoina vuorokaudesta eri alueiden välillä on hyvät bussiyhteydet. Lomakaudella liikennöidään useammin. Lomakohteissa on myös takseja. Taksimaksu perustuu matkustajien lukumäärään.

Aktiviteetit:

Hotelleissa on useita erilaisia urheilumahdollisuuksia. Tennis on suosittu urheilulaji. Myös mahdollisuus harrastaa vesiurheilua, keilailua, jalkapalloa jne.

Maksutavat:

Luottokortilla voi maksaa monissa kaupoissa ja ravintoloissa. Kaikissa Apollomatkojen kohteissa Kroatiassa on pankkiautomaatteja.

Hyvä tietää:

Uloskirjautuminen kaikissa Kroatian hotelleissamme on klo 10.00.

Lisätietoa liikuntaesteisille:
Alueiden korkeuserojen ja kivisten rantojen vuoksi liikkuminen voi olla vaikeaa esimerkiksi liikuntarajoitteisille. Kysy myyjältä varaamisen yhteydessä.
Alue ja asukkaat:

Makarskan alueella on noin 15 000 asukasta, Podgorassa noin 2 900 ja Tučepissa noin 1 770 asukasta.