Huoneet

Kaksio

Modernisti sisustettuja huoneistoja erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittiöosassa ei ole ikkunaa. Osassa kaksioita tulee kolmannen ja neljännen henkilön olla lapsia.

Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Portaat kaikkiin huoneistoihin kuljettaessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Pienehkö yksiö

Modernisti sisustettuja, pienehköjä yksiöitä. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä nojatuolista. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittovarustus, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Portaat kaikkiin huoneistoihin kuljettaessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Modernisti sisustettuja, vaihtelevan kokoisia huoneistoja. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä nojatuolista. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittovarustus, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Portaat kaikkiin huoneistoihin kuljettaessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.