1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Valamar Meteor -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Raija,
Kajaani

+
siisteys ystävällinen henkilökunta
-
Suomen kielistä infoa enemmän esim tallelokeron ohje

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


9 10:stä

Katja ,
Hyvinkää

+
Ihana lobby bar ja hyvä aamiainen. Sijainti huikea, saatiin nii hyvä huone
-
Parempi lounassalaattilista allasbaariin, se oli vähän karu. Suihkutilat aika karmeat ja sauna pitäis olla päällä

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


6 10:stä

Anu-Maija,
Hollola

+
Huikea aamupala ja sijainti.
-
Huoneet todella ahtaat ja täytetty huonekaluilla, isommat parvekkeet vain haave.Näköalahuoneita vähän merelle päin. Huoneessa oli todella kuuma ja ilmastointi ei toiminut vaikka hotelli oli sitä mieltä että toimi.Vessassa patteri täysillä ja sitä ei voinut säätää viileämmälle koska alkoi vuotamaan. Nettisivuilla kannattaa mainita ja vaihtaa parvekekuvat todelliseen kuvaan, isommat parvekkeet taitavat kuulua vaan superior-huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


9 10:stä

Mika,
Helsinki

+
Hyvä aamiaisbuffet!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


9 10:stä

Katja,
Nummela

+
Todella siisti, hyvä palvelu, hienosti remontoitu, loistava aamiainen
-
Koimme kovasti vaivaa hyttysistä. Huoneessa ei ollut talvikaudesta (toukokuu ?) johtuen ilmastointia vielä käytettävissä ja jouduimme pitämään parvekkeen ovea hieman auki, tästä johtuen saimme lukuisia hyttysen pistoja joista kärsimme koko loman ajan (kutina ja lukyisat paukamat oli epäihnimillistä jo) Ostimme erikseen loppulomaksi vauvallemme moskiittoverhon sänkynsä ylle

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


8 10:stä

Irma,
Lohja

+
Turvallinen, hiljainen, laajat ulko- että sisäalueet, modernit sisustukset huoneissa.Sisäuima-allas tilava. Veden tulo moitteeton (sekä kuuma- että kylmävesi). Lähellä rantaa. Mukava paikka. Aamiainen oli runsas mutta samanlainen koko viikon.
-
Pyysimme Apollomatkojen oppaan kautta apua tallelokeron korjaamiseen, koska edellisenä päivänä emme saanneet korjaajaa vaikka respan henkilö oli käynyt katsomassa lokeroa ja todennut sen olevan rikki ja lupasi että lokero korjataan. Samalla kysyimme oppaalta kahvinkeitintä, koska olimme päässeet Apollon sivuilta siihen käsitykseen että huoneissa oli kahvinkeitin ja samaa mieltä oli opaskin. Opas ilmoitti käytyään keskustelun respan hlökunnan kanssa että kahvinkeittimen saa pyydettäessä ja lupasi että keitin toimitetaan huoneeseemme. Emme saaneet sitä koko loman aikana. Sisäallasalueella parempi hygienia. Naisten pukuhuoneen lattialla isot määrät hiuksia. Allasalueelle toiset veivät vaatteet ja reput. Suihkut eivät toimineet kunnolla jotta olisi voinut suihkuttaa itsensä ennen altaaseen menoa. Olisimme kaivanneet hotellin ravintolan palvelujen hinnastoa ja aukioloaikoja huoneeseen tai ravintolan ulkopuolella. Mistään emme löytäneet. Aamiainen toki kuului matkan hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


10 10:stä

,

+
Paljon tekemistä myös sadepäivälle, täydellinen sijainti rannan vieressä, paljon ravintoloita. Auttavainen ja ystävällinen palvelu.
-
Dinner buffetissa voisi kuulua vesi hintaan, ettei tarvitsisi odotella kiireisiltä tarjoilijoilta. :) ”Kylpylä” voisi olla rentouttavampi.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


10 10:stä

Antti,
Salo

+
Loistavalla paikalla oleva todella siisti hotelli. Henkilökunnan ystävällisyys jäi positiivisena mieleen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


10 10:stä

Timo,
Jyväskylä

+
Todella siisti, sijainti loistava.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Riitta,
Helsinki

+
Hyvä palvelu, kaunis ja hoidettu miljöö ulkotiloineen, todella hyvä sisäuima-allas, hyvä kuntosali. Huoneen vaihdon (lisämaksu) jälkeen iso hyvin kalustettu terassi mahtavalla merinäköalalla.
-
Ensimmäisen huoneemme”merinäköala” oli pilkahdus merestä, kun oikein kurkotti yhdestä parvekkeen kulmasta, oikeasti näkyi ykköskerroksen huoneesta vain vastapäisen 9-kerroksisen hotellisiiven seinä. Ei tällaista saa myydä merinäköalahuoneena. Oneksi saimme itse respan kanssa sovittua huoneen vaihdosta seiraavana päivänä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Valamar Meteor -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

568 arvostelua
Erinomainen
 
165
Erittäin hyvä
 
274
Hyvä
 
91
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

12.5.2019

Kirjoittanut SatuK69

Ykkösvalinta

Hyvä tasokas hotelli hyvällä paikalla. Kylmän sateisen päivän sattuessa hotellin kuntosali ja 20m sisäuima-allas käytettävissä. Hyvä runsas ja monipuolinen aamupala. Buffet illallinen ei ollut meidän mieleinen. Hotellilla iso parkkipaikka jos tulet vuokra-autolla, hinta 1€/pvä. Plussaa siitä että hotelli huomioi synttäripäivän (täysiä kymmeniä) viinipullolla. Jos Makarskaan lähdetään uudelleen niin ehdottomasti tämä hotelli.

 
23.9.2018

Kirjoittanut KirsiA91

Siisti hotelli hyvällä paikalla

Todella viihtyisä hotelli hyvällä paikalla. Viihtyisä uima-allasalue, ranta vieressä, hotelli kokonaisuudessaan erittäin siisti. Aamupala hyvä ja monipuolinen. Ainoa pieni miinus oli huoneemme sijainti, pieni parveke josta ei oikein näköalaa kunnolla minnekään.

 
16.8.2018

Kirjoittanut lumikello69

Upeat maisemat

Hyvällä paikalla hotelli, Ranta vieressä. Hyvä aamiainen , itse kaipasin leikkeleitä suomalaiseen makuun mutta kaikkea muuta löytyi. Varasimme matkan Apollon kautta. Kaikki matkaoppaat avuliaita Nora , Anna ja Anderson. Myös hotellin henkilökunta todella ystävällisiä. Kiva huone ja valtava parveke ja suoraan näkymä merelle . Hyvä huonepalvelu.

 
1.6.2018

Kirjoittanut 660hannar Oulu, Suomi

Hyvä hotelli, huippu sijainti

Hotellissa selvästi enemmän plussia kuin miinuksia. Olimme pariskuntana ilman lapsia. Mielestäni hotelli oli enemmän aikuiseen makuun (ei lasten allasta, kunnon leikkipaikkaa, ohjelma aikuisille suunnattua jne). + hyvä, rauhallinen sijainti ihan merenrannalla, mutta keskeisellä paikalla + paljon hyviä ruokapaikkoja lähellä + erinomainen aamupala (klo 7-10), jos jotain kaipasin niin lisää kasviksia esim.vihersalaattia + kiva allas-alue, johon mahtui aina halutessaan + ilmainen tallelokero huoneessa + ilmastointi, jossa monipuoliset säädöt + iso sisäuima-allas ja kuntosali (uima-altaassa tosin turhankin lämmin vesi ja missään kohtaa allasta ei yllä jalat pohjaan) + porealtaat + aamuisin ohjattua joogaa, pilatesta ja venyttelyä, useampana alkuiltana vesijumppaa + ei liian pehmeä patja + respasta sai lainaan puntaria matkalaukkujen punnitsemiseen - hotellin iltaohjelma kuului selvästi huoneeseen, mutta loppui jo ennen klo 23 - ei bide-hanaa vessassa - Kokolattiamatto

 
9.8.2017

Kirjoittanut miram546 Helsinki, Suomi

Loistava hotelli, hyvällä sijainnilla

Hotelli on todella hyvällä sijainnilla, kymmenen metrin päästä rannasta. Hotelli oli siisti, huoneet isot ja parveekkeelliset. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Henkilökunta todella auttavaisia ja ystävällisiä. Hotellissa myös spa-osasto saunoineen ja altaineen. Ulkona oleva uima-allas oli iso mutta täytetty suolavedellä. Paljon tuoleja ja toimiva baari. Rannalle (hotellilla omia rantatuoleja, maksullisia tosin) mentäessä pitää ottaa uimatossut mukaan koska ranta on todella kivinen.