Valamar Meteor

  • Rantapromenadin varrella

Meteorissa on erinomainen sijainti rantakadulla. Hotellilla on sisä- ja ulkouima-allas, jacuzzi, sauna ja kuntosali. Voit halutessasi ostaa puoli- tai täysihoidon tai jos haluat vaihtelua hotelliaterioille, löydät lukuisia ruokapaikkoja aivan hotellin ulkopuolelta rantakadun varrelta.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta, monipuolinen aamupala, siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 605 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Meteor koostuu kahdesta siivestä, ja sijaitsee rantakadulla Makarskan Rivieralla. Allasalueella on merivesiallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari. Jacuzzi. Sisäallas (25 metrin radoilla) on maksuton hotellin asiakkaille, mutta on avoin myös muilla lisämaksusta.

Buffetravintola ja kahvila. Päiväaktiviteetteja, ja jonain viikkoina järjestetään myös iltaohjelmaa kuten tanssiesityksiä. Maksuton kuntosali. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Pieni leikkipaikka. Kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta sekä internetkahvila vastaanotossa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.