1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Meteor

  • Rantapromenadin varrella
  • Täysi- tai puolihoito lisämaksusta
  • Lapset syövät eurolla tiettynä ajankohtana!

Meteorissa on erinomainen sijainti rantakadulla. Hotellilla on sisä- ja ulkouima-allas, jacuzzi, sauna ja kuntosali. Voit halutessasi ostaa puoli- tai täysihoidon tai jos haluat vaihtelua hotelliaterioille, löydät lukuisia ruokapaikkoja aivan hotellin ulkopuolelta rantakadun varrelta.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 555 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Meteor koostuu kahdesta siivestä, ja sijaitsee rantakadulla Makarskan Rivieralla. Allasalueella on merivesiallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari. Jacuzzi. Sisäallas (25 metrin radoilla) on maksuton hotellin asiakkaille, mutta on avoin myös muilla lisämaksusta.

Buffetravintola ja kahvila. Päiväaktiviteetteja, ja jonain viikkoina järjestetään myös iltaohjelmaa kuten tanssiesityksiä. Maksuton kuntosali. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Pieni leikkipaikka. Kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta sekä internetkahvila vastaanotossa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Kun aikuiset ostavat ateriat ajanjaksoilla 22/9-30/11 lapset syövät eurolla. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen. Illallinen on vaihdettavissa lounaaseen vastaanotosta.