1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Meteor

  • Rantapromenadin varrella

Meteorissa on erinomainen sijainti rantakadulla. Hotellilla on sisä- ja ulkouima-allas, jacuzzi, sauna ja kuntosali. Voit halutessasi ostaa puoli- tai täysihoidon tai jos haluat vaihtelua hotelliaterioille, löydät lukuisia ruokapaikkoja aivan hotellin ulkopuolelta rantakadun varrelta.

VIIKON KOHDE – Kroatia

Juuri nyt saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Kroatian lomista ajalla 1.5.–28.9.2019. Ei koske pelkkiä lentoja tai määrittelemätöntä majoitusta. Alennuksen saat automaattisesti varausvaiheessa. Voimassa 24.3.2019 saakka. Tarjouksen ehdot »


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 555 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Meteor koostuu kahdesta siivestä, ja sijaitsee rantakadulla Makarskan Rivieralla. Allasalueella on merivesiallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari. Jacuzzi. Sisäallas (25 metrin radoilla) on maksuton hotellin asiakkaille, mutta on avoin myös muilla lisämaksusta.

Buffetravintola ja kahvila. Päiväaktiviteetteja, ja jonain viikkoina järjestetään myös iltaohjelmaa kuten tanssiesityksiä. Maksuton kuntosali. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Pieni leikkipaikka. Kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta sekä internetkahvila vastaanotossa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.