1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Noemia

  • Uusi huoneistohotelli
  • Allas lastenosiolla

Hotelli Noemiassa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisti ja moderni huoneisto, josta oli lyhyt matka palveluiden ääreen sekä rannalle. Henkilökunta...
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uusi huoneistohotelli Noemia koostuu kolmesta pienemmästä rakennuksesta, ja sijaitsee rauhallisella paikalla Baska Vodan reunamilla. Jokaisessa rakennuksessa on 12 huoneistoa, ja kellarissa on pieni kuntosali. Allasalueella on erillinen osio lapsille, sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Mikäli haluat uida kirkasvetisessä meressä, löytyy Baska Vodan hieno pyörökiviranta kävelymatkan päästä.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Hotellin lähellä on jalkapallokenttä, josta kuuluvat äänet voidaan kokea häiritsevänä. Lähimpään supermarketiin noin 100 metriä. Bussipysäkille noin 700 metriä. Baska Vodan keskustaan 500 metriä ja rannalle 300 metriä.

Ateriat

Ei aterioita.