1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Noemia

  • Uusi huoneistohotelli
  • Allas lastenosiolla

Hotelli Noemiassa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

VIIKON KOHDE – Kroatia

Juuri nyt saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Kroatian lomista ajalla 1.5.–28.9.2019. Ei koske pelkkiä lentoja tai määrittelemätöntä majoitusta. Alennuksen saat automaattisesti varausvaiheessa. Voimassa 24.3.2019 saakka. Tarjouksen ehdot »


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uusi huoneistohotelli Noemia koostuu kolmesta pienemmästä rakennuksesta, ja sijaitsee rauhallisella paikalla Baska Vodan reunamilla. Jokaisessa rakennuksessa on neljä huoneistoa, ja kellarissa on pieni kuntosali. Allasalueella on erillinen osio lapsille, sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Hotellin lähellä on jalkapallokenttä, josta kuuluvat äänet voidaan kokea häiritsevänä. Lähimpään supermarketiin noin 100 metriä. Bussipysäkille noin 700 metriä. Baska Vodan keskustaan 500 metriä ja rannalle 400 metriä.

Ateriat

Ei aterioita.