Grand Hotel Slavia

Moderni Grand Hotel Slavia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodassa. Hotellissa majoitut viihtyisissä huoneissa ja lomamukavuutta lisää hintaan sisältyvä aamiaispöytä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Perushuone 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huone 2-3 hengelle. Deluxe-huone 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 201 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa lomailemaan Grand Hotel Slaviaan Baska Vodaan! Hotellirakennus on kulttuurimuistomerkki, joka on täysin remontoitu. Täällä majoitut suositulla rantakadulla, joka kulkee kaupungin läpi. Rannallekkin on vain muutama metri.

Sisäallas ja jacuzzeja, joita voi käyttää ilman lisämaksua. Spa-hoitoja ja sauna lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Hotellin ympäristö sopii hyvin lenkkeilyyn ja pyöräilyyn.

Hotellissa sijaitsee yksi Baska Vodan parhaimmista ravintoloista, Del Posto. Täällä tarjoillaan aamiaispöytä sekä à la carte-illallinen. Siistiä pukeutumista edellytetään.

Maksuton wifi. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Hissi, mutta huoneisiin kuljetaan aina muutamaa porrasta pitkin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus