Makarskan Riviera Lomakohteet

matkakohdetta lajiteltuna

Makarska

Vietä loma Makarskan viihtyisässä satamakaupungissa, joka on Makarskan Rivieran keskus. Makarskassa nautit kauniista rannoista, hyvästä ruoasta ja historiasta kaupungissa, jolla on paljon kerrottavaa.

Lisätietoa Makarska » 13 hotellit - alkaen 285 EUR

Podgora

Podgora on viihtyisä pieni kaupunki, joka ottaa avosylin vierailijat vastaan. Podgorassa rentoudut kilometrin pituisella pikkukivirannalla ja nautit hyvästä ruoasta kaupungin ravintoloissa. Kaupunki sijaitsee  Biokovo-vuoriston kupeessa ja maisemat ovat upeat, joten muista ottaa kamera mukaan.

Lisätietoa Podgora » 5 hotellit - alkaen 360 EUR

Tucepi

Makarskan Rivieran kauneimmat rannat löytyvät Tučepista. Täällä kilometrien pituiset pikkukivirannat reunustavat rantaviivaa. Rentoudu rannalla tai tutustu Tučepin kulttuurielämään ja kylän mielenkiintoiseen historiaan.

Lisätietoa Tucepi » 5 hotellit - alkaen 520 EUR

Baska Voda

Baška Voda sijaitsee meren rannalla, Biokovon vuoriryhmän edustalla. Viihtyisä lomakohde sopii sinulle, kun etsit rauhallista lomanviettopaikka tinkimättä hyvästä ravintolatarjonnasta, ostosmahdollisuuksista ja rantalomasta. Ilta-auringosta on mukava nauttia kävelemällä pitkin Baška Vodan viihtyisää...

Lisätietoa Baska Voda » 6 hotellit - alkaen 295 EUR