Korcula

  • Kaunis ja vehreä – Marco Polon saari!
  • Pieniä rauhallisia rantoja ja kristallinkirkkaita vesiä
  • Viihtyisä kaupunki keskiaikaisine kujineen

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Kroatian Korcula on yksi Adrianmeren vehreimmistä ja kauneimmista saarista. Saarella on pittoreski keskiaikainen kaupunki, viiniviljelmiä, pieniä suojaisia rantoja. Lahtien vesi on kristallinkirkasta. Täällä lomailijaa odottaa juuri sopiva sekoitus kulttuuria, rantaelämää, seikkailua ja luontoelämyksiä.

Suositut hotellit, Korcula

Lisätiedot Korcula

Valuutta

Kroatian kuna (HRK).

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen maksaa n. 18 €, olut noin 1–2 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka lentokentältä Splitin satamaan n. 45 minuuttia, Ensimmäinen lautta lähtee Splitistä klo 17.00, joten lennosta riippuen odotusaika Splitin satamassa voi olla jopa 6 tuntia. Matkatavarat voi jättää säilytykseen satamassa, säilytyksestä huolehtii Apollon yhteistyökumppani.

Lauttamatka Korculan Vela Lukaan kestää noin 2 tuntia 45 minuuttia. Vela Lukasta on noin 40 minuutin bussimatka Korculaan. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Hienoja hiekka-, kallio- ja pikkukivirantoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 7°c
helmi 8°c
maalis 12°c
huhti 15°c
touko 20°c
kesä 24°c
heinä 27°c
elo 28°c
syys 23°c
loka 18°c
marras 13°c
joulu 8°c
Tarkemmat säätiedot