1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Waterman Beach Village Bungalow

Tervetuloa viettämään camping-henkistä lomaa Kroatiaan! Täällä majoitut yksinkertaisissa, mutta viihtyisissä camping-bungaloweissa Supetarissa. Kaikissa bungaloweissa on oma ulkotila sekä kattavat palvelut heti oven ulkopuolella.


Huonetyyppi

Kolmoita camping-bungaloweissa 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Bungalow oli niin siisti että tuntui kuin aivan uudelle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 91 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Waterman Beach Village Bungalowissa Bracin saarella vietät viihtyisää kroatialaista camping-lomaa rannan läheisyydessä. Kuten monissa Etelä-Euroopan camping-alueilla, täällä majoitut hyvätasoisissa camping-bungalowiessa, joihin mahtuu jopa kuusi henkilöä.

Alueella on allas, erillinen lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot. Alueen keskellä sijaitsee buffetravintola Sunset Point, mikä tarjoilee aamiaista sekä illallista. Ravintola, jonka terassilta on upeat näkymät ja tarjolla on perinteistä, kotitekoista kroatialaista ruokaa, kauden erikoisuuksia ja paljon muuta hyvää. Mahdollisuus tilata mukaan myös pizzaa. Pieni leikkipaikka ravintolassa.

Pyörökiviranta sekä kristallinkirkkaat merivedet ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta. Minigolf. Itsepalvelupesula. Camping-alueen sisäänkäynnin yhteydessä on Mika's Park, mikä on koko perheen ajanviettopaikka. Täällä on pöytätennis, minigolf, boccia ja paljon muuta. Pieni leikkikenttä. Noin 150 metrin päässä sijaitsee LIDL-elintarvikekauppa. Supetarin kaunis satamakaupunki sijaitsee 650 metrin päässä camping-alueelta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.