Huoneet

Kaksio

Raikkaita kaksioita, erillisessä makuuhuoneessa kapeampi parivuode. Yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen, jotka sijataan vuodesohvasta. Osassa kaksioita olohuoneessa on vinokatto ja huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala, rajoitettu merinäköala tai maaparveke allasnäkymällä. Osassa huoneistoja parvekkeen kaide on normaalia korkeampi, ja häiritsee näkymää istuttaessa. Osassa huoneistoja joissa on parveke, parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla sekä huoneistoissa maaparvekkeella ja allasnäkymällä tulee neljännen henkilön olla lapsi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio vanhemmassa osassa

Raikkaita kaksioita hotellin vanhemmassa osassa. Erillinen makuuhuone jossa kapeampi parivuode. Yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa kaksioita olohuoneessa on vinokatto ja huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Osassa huoneita lisävuodemahdollisuus, jotka sijataan vuodesohvasta. Osassa yksiöitä olohuoneessa on vinokatto, huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke, terassi, maaterassi. Osassa merinäköala, osassa rajoitettu merinäköala tai näkymä uima-altaalle. Huoneistoissa, joissa on parveke, jaettu ulkotila, maaparveke allasnäkymällä sekä maaterassi, tulee kolmannen henkilön olla lapsi. Terassillisista huoneista on näkymä pieneen metsään päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö vanhemmassa osassa

Viihtyisiä yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin vanhemmassa osassa. Huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa yksiöitä olohuoneessa on vinokatto, huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.