Villa Dzamonja

  • Kauniissa ympäristössä
  • Kaupunki ja ranta lähellä
  • Maksuton wifi

Villa Dzamonja on perheomisteinen huoneistohotelli Bolissa, jossa asut oliivipuiden ja pinjojen katveessa ja meri on aivan oven ulkopuolella. Huoneistot ovat siistejä. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista vanhemman osan huoneita on päivitetty. Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta aamiaisen voit tilata lisämaksusta. Bolin ravintolat, pienet putiikit ja iltariennot ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1‒3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1‒4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita vanhemmassa osassa 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, siisteys, allas, palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 72 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Dzamonja on hyvä, perheen omistama huoneistohotelli kauniissa ympäristössä oliivi- ja pinjapuiden siimeksessä; meri on suoraan hotellin ulkopuolella. Tämä on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tunnelmaa enemmän kuin monia palveluita. Hotellin mukava ravintola on avoinna aamiaisen aikaan. Päivällä ravintolasta voi ostaa raikkaita salaatteja ja pizzaa sekä hyviä kala- ja liha-annoksia. Villa Dzamonja on lähellä sekä Zlatni Ratin rantaa että Bolin keskustaa, jossa on ravintoloita ja kauppoja.

Vanhemman osan huoneita on remontoitu ja huoneet uudistettu. Lämmitetty uima-allas ja maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Maksuton wifi hotellin alueella. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Portaita ja korkeuseroja. Hotellissa on hissi, mutta osaan hotellia kuljetaan vain portaita pitkin. Suoraan hotellin ulkopuolella on kävelykatu, joka vie keskustaan ja rantaan. Noin 50 metriä uimarantaan ja noin 1,5 kilometriä Zlatni Ratiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna aamusta myöhäiseen iltaan.