1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Milna Osam - Kesä 20

apollo mondo duo

 • Hotelli yli 16-vuotiaille
 • Puolihoito sisältyy
 • Maksuton jooga ja kuntosali

Apollo Mondo Duo -valikoimamme Milna Osam on viihtyisä aikuisille tarkoitettu hotelli Kroatian saaristossa. Viihtyisä Milna Osam tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotellin ravintolan terassilta on kauniit näkymät merelle ja Milnan kylään. Hotellissa on oma allas ja aurinkotuoleja niin allasalueella kuin rannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Juniorsviitti 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Milna Osam on aikuisille suunniteltu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Allasalueelta ja aurinkoterassilta kaunis näkymä Milnan kaupungin satamaan. Altaalla ja aurinkoterassilla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotellin alapuolella hyvin pieni pyörökiviranta, joka on yleisessä käytössä ja sinne saavat tulla myös lapset.


Hotellissa on buffetravintola, jonka terassilta on kaunis näkymä merelle. Loungebaari. Ravintola ja baari ovat avoinna kaikille, ei ikärajaa.

Maksuton kuntosali sekä hierontaa lisämaksusta. Maksuton jooga 3-5 krt/vk. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Parkkipaikka lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Paikallisliikennettä. Milnan satamasa liikennöi lisämaksullisia pikaveneitä naapurisaari Hvarille, Mljetille ja Korculaan sekä mantereella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Ateriat

Puolihoito.

Hyvä tietää

Korkeuseroja ja portaita hotellialueella. Paikallisliikennettä. Ranta, ravintola ja baari ovat avoinna yleisölle ja toivottavat tervetulleiksi myös lapset.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Vain aikuisille
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Hyvä sijainti
 • Maksuton wifi