Milna Osam

apollo mondo duo

  • Hotelli yli 16-vuotiaille
  • Lähellä rantaa

Apollo Mondo Duo -valikoimamme Milna Osam on viihtyisä aikuisille tarkoitettu hotelli Kroatian saaristossa. Viihtyisä Milna Osam toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotellin ravintolan terassilta on kauniit näkymät merelle ja Milnan kylään. Hotellissa on oma allas ja aurinkotuoleja niin allasalueella kuin rannalla.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Juniorsviitti 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Loistava aamupala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 79 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Milna Osam on aikuisille suunniteltu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Allasalueelta ja aurinkoterassilta näkymä Milnan kaupungin satamaan. Altaalla ja aurinkoterassilla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotellin alapuolella hyvin pieni pyörökiviranta, joka on yleisessä käytössä ja sinne saavat tulla myös lapset.

Hotellissa on à la carte-ravintola, jonka terassilta on kaunis näkymä merelle. Loungebaari. Ravintola ja baari ovat avoinna kaikille, ei ikärajaa.

Maksuton kuntosali sekä hierontaa lisämaksusta. Maksuton jooga 3-5 krt/vk. Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Paikallisliikennettä. Milnan satamasa liikennöi lisämaksullisia pikaveneitä naapurisaari Hvarille, Mljetille ja Korculaan sekä mantereella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi