1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Milna Osam

apollo mondo duo

 • Hotelli yli 16-vuotiaille
 • Puolihoito sisältyy hintaan
 • Lähellä rantaa

Apollo Mondo Duo -valikoimamme Milna Osam on viihtyisä aikuisille tarkoitettu hotelli Kroatian saaristossa. Viihtyisä Milna Osam tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotellin ravintolan terassilta on kauniit näkymät merelle ja Milnan kylään. Hotellissa on oma allas ja aurinkotuoleja niin allasalueella kuin rannalla.

VIIKON KOHDE – Kroatia

Juuri nyt saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Kroatian lomista ajalla 1.5.–28.9.2019. Ei koske pelkkiä lentoja tai määrittelemätöntä majoitusta. Alennuksen saat automaattisesti varausvaiheessa. Voimassa 24.3.2019 saakka. Tarjouksen ehdot »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Juniorsviitti 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Viihtyisä pieni hotelli kivalla rauhallisella alueella, hyvä ruoka ja loistava palvelu.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Milna Osam on aikuisille suunniteltu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Allasalue näkymillä Milnan kaupungin satamaan. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellissa on myös rantaterassi, jossa on muutamia maksuttomia aurinkotuoleja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Aurinkoterassin edessä on hyvin pieni pikkukiviranta.

Hotellissa on buffetravintola, jonka terassilta on kaunis näkymä merelle. Loungebaari. Ravintola ja baari ovat avoinna kaikille, ei ikärajaa.

Maksuton kuntosali sekä hierontaa lisämaksusta. Maksuton jooga 3-5 krt/vk. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Parkkipaikka lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Paikallisliikennettä. Milnan satamasa liikennöi lisämaksullisia pikaveneitä naapurisaari Hvarille, Mljetille ja Korculaan sekä mantereella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Vain aikuisille
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Hyvä sijainti
 • Maksuton wifi