Strada Marina

Mikäli haluat majoittua Zakynthoksen kaupungin keskustassa, on hotelli Strada Marina hyvä valinta. Täällä asut aivan satamakadun varrella ja Solomos-torin vierellä kävelyetäisyyden päässä kaupungin rannalta ja ostoskaduilta. Hotellin katolla on suuri allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja sekä ravintola ja siihen kuuluva baari.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 442 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Strada Marina sijaitsee keskeisellä paikalla Solomos-torin vierellä Zakynthoksen kaupungissa. Hotellin katolla on suuri alue "The Roof Garden", jossa on allasalue, à la carte-ravintola ja baari. Altaalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintolassa tarjoillaan Välimereltä vaikutteita saaneita annoksia keskiyöhön saakka, baari pitää ovensa auki vielä hieman pidempään. The Roof Gardenissa nautit upeista maisemista Solomos-torille, venetsialaiseen linnoitukseen Bohaliin, satamaan ja merelle. Hotellissa on myös kahvila. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti.

Kaupungin ranta sijaitsee noin 600 metrin päässä hotellilta, täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa lisämaksusta. Hotellilta on kävelyetäisyys Alexanrou Roman ostoskadulle.

Ateriat

Aamiaispöytä.