Kokemuksia Trianon -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 41 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Merja,
nurmijärvi

+
Sopivan kokoinen,kotoisa, rauhallinen ja viihtyisä. Kuitenkin lähellä kaikkea. Aamupalalla kaikki tarpeellinen.
-
En keksi muuta kuin että, vettä olisi kiva olla jääkaapissa kun saapuu.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


9 10:stä

Aila,
Espoo

+
Rauhallinen, viihtyisä piha.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


9 10:stä

Tanja,
Salla

+
Sijainti hyvä, ystävällinen palvelu. Varsinkin pojat tosi ystävällisiä respassa. Suihkussa lämmintä vettä ☺️. Aamupalakin oli hyvä. Kreikkalainen jogurtti, viipaloitija hedelmiä, tuoretta leipää, kinkkua, juustoa, tomaattia, kurkkua ja kananmunia ym...
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


10 10:stä

Heidi,
Rauma

+
ystävällinen henkilökunta
-
hiustenkuivaaja

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

Ninni,
Rauma

+
Siistiä, ystävällinen henkilökunta, hyvä aamupala
-
Isompi jääkaappi

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

Stig,
Vantaa

+
Hyvä sijainti, ei liian iso, henkilökunta tosi ystävällinen, saimme pyynnöstä vaihdettua uudella puolella olevan huoneen (vaatimaton näkymä) vanhalle puolelle jossa näkymä pihalle ja uima-altaalle, suurkiitos Anastacialle
-
Koko kylpyhuoneen lattia kauttaaltaan märkä sen jälkeen kun suihkua oli käytetty, yksinkertainen parannus olisi asentaa suihkuverho joka on riittävän pitkä eli jää ns. kynnyksen sisäpuolelle, tällöin vesi pysyisi kaukalossa joka tosin olisi voinut olla hiukan isompi (ei enää toteutettavissa?)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

Emilia,
Espoo

+
Kiva ja viihtyisä alue, hyvä äänieristys, mukava henkilökunta, loistava hintalaatusuhde.
-
Jääkaappi oli pienehkö.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-20


8 10:stä

Heli,
Vantaa

+
Keskeinen sijainti, mutta silti rauhallinen ympäristö.
-
Hiustenkuivaajan sai respasta pyytämällä, mutta se voisi olla huoneessa valmiina.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-20


9 10:stä

Marla,
Porvoo

+
Erittäin ystävällinen ja lämmin palvelu, etenkin iltaisin hotellin baarissa oli mukava viettää aikaa ja työntekijä oli aivan mahtava persoona. Henkilökunta oli todella avuliasta ja siivous toimi loistavasti. Hotelli on keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin rauhallinen eikä huoneistoon kantautunut melua. Täytti odotukset ja monin paikoin ylittikin ne.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-20


9 10:stä

,

+
Rauhallinen ja mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Trianon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

106 arvostelua
Erinomainen
 
84
Erittäin hyvä
 
17
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

10.9.2019

Kirjoittanut 928saarak Zákynthos, Kreikka

Rauhallinen lepoloma

Aivan ihana hotelli! Ystävällinen tunnelma ja rauhallinen ilmapiiri. Hotellin alue ja ympäristö oli vehreä ja todella siisti. Huoneemme oli melko pieni mutta hyvin mahduttiin. Parveke oli tosi tilava. Hotellin sijainti oli myös loistava. Kaikki lähellä.

 
21.8.2019

Kirjoittanut heiniannu Espoo, Suomi

Erinomainen hotelli hyvällä sijainnilla!

Vierailimme hotellin uudistetun osan yksiössä kahden viikon ajan elokuun alussa 2019. Olimme alunperin huolestuneita siitä onko huone meille liian pieni, mutta tila oli hyödynnetty hyvin ja erittäin ison parvekkeen ansiosta huone riitti meille mainiosti. Saimme huoneen, joka sijaitsi rakennuksen takaosassa oliivilehtoon päin. Huone oli erittäin rauhallinen ja äänieristys oli erinomainen (takapihan kukkokaan ei häirinnyt unta). Hotellialue oli kaunis ja allasalue oli hyvä. Palvelu oli erinomaista ja omistajat auttoivat tarvittaessa. Elokuun kuumuudessa ilmastointi oli tarpeen ja toimi hyvin. Keittiönurkkaus oli pieni, eikä oikein olisi soveltunut isompaan kokkaamiseen. Sijainti oli hyvä ja hyödynsimme usein esimerkiksi läheistä leipomoa. Myös hyvä kauppa oli vieressä. Rannalle oli pitkähkö matka, mikä oli ainoa huono puoli sijainnissa. Aamupala oli sopivan monipuolinen ja sitä jaksoi syödä kaksikin viikkoa. Jos palaamme Tsiliviin, valitsemme varmaankin Trianonin uudelleen! Ehdottomasti erinomainen hintalaatusuhde!

 
2.6.2019

Kirjoittanut MikaV249 Mikkeli, Suomi

Mukava hotelli!

Vietimme viikon kesäkuun vaihteessa vaimon kanssa hotellissa. Hotelli on juuri sopivan kokoinen, viihtyisä jopa kodikas. Huoneet on pieniä mutta siistejä ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen. Sijainti on hyvä eikä melua kuulu juuri lainkaan. Omistajat ovat erittäin ystävällisiä!! Suosittelen lämpimästi!

 
29.9.2019

Kirjoittanut Bertel N Oslo, Norja

Very nice hotel with friendly staff

Small and really cosy studio hotel with a perfect sized poolarea, nice rooms and short distance to whatever you want to do here in Tsilivi. The staff is very friendly and helpful. Also, The gyros they sell in the poolbar is really, really good!

 
29.7.2019

Kirjoittanut torajohanne

Trianon studios

Short walk to the beach. Perfect pool. Nice apartments & the employees here are very kind! It’s a nice place for both families & couples. We loved our stay at this hotel. Looking forward to our next visit:)